Vszeg sírás lesz ennek a ralinak a vége ha egyszer vége szakad,nehéz most még elhinni akár a 3e alatti Otit is....
Vszeg sírás lesz ennek a ralinak a vége ha egyszer vége szakad,nehéz most még elhinni akár a 3e alatti Otit is....
Ezt tegnap írtam, de mára is igaz, ilyen száguldás mellett is:)
7962 2009.08.04 16:24 Ricsi (VIP) Re: Gl Címzett: @Robag
Robag írta:
Ha ma nem, akkor már egyre valószínűtlenebb. Vagy tévedek?
Én írtam:
Nem lesz rossz az a short. Már nem tudtam elérni a reggeli 210-et.
nemtudom mi lesz már...de sokáig én sem bírom már tartani azokat a shortokat...téboly..
anno vitatkoztam egy otp alkalmazottal, mikor 1500 volt az árfolyam, kérdeztem tőle, mit szól a részvényük eséséhez
azt mondta, hogy ennek nincs köze a valósághoz, mondtam neki, 500 ft-on vennék belőle, ha lehetne:)
végén még neki lesz igaza, veszik, mintha 500ft lenne.)
nem, továbbra is esést várok, de molt 14k fölé húzták... otp csúcs... többivel is játszani fognak a kollektív buli miatt.
longban vagyok... KT esett közbe 100pontot, nem számít... :) ricsi is jöhet a buliba...
Énis anno,eszetlenség ami itt megy....
shortot már zártam...
túl nyugodt az emelkedés, nem volt SC... nem lesz ez így jó
Amig így veszik ezt a remek magyar bankot addig nehezen,pedig nem bánnám....
Én a dow-t nézem, a 9300-al birkózik. Persze este bekötötték fölé, de nem maradt ott. Itt meg minden happy.
Persze a MOL, MTEL, Richter az nem, de az OTI :))
Majd elejtik az is, csak legyen aki elkapja:)
Én se vagyok teljesen normális, oti long + hati short. :)
Persze egyik sem túl jó helyről, szokás szerint. :)
Krealtattam magamnak egy hatis szamlat es benyitottam az elso shortot rajta. Lassuk, mibol elunk! :)
ülünk a biliben? :))
Nem nagyon látszódik hogy akármilyen kis zuhénak lenne előszele,Otit veszik mintha ingyé volna,hatit se nagyon igyekeznek beadni...