Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#97577 Waszeitung Előzmény: #97575

Ma csak Otit+hatit cibálták többi blue nyugton volt,ez furcsa volt nekem...kivagyok erre a nagy happyre,nem gondoltam volna hogy a 18e felett nyitott hatishortok miatt még agyalnom kell!

#97575 Kissherceg Előzmény: #97573

tetszik, ez a beszéd... úgy döntöttem 18k feletti átlagárú shorttal elbukom atőkém, akkor hüle voltam a tőzsdéhez és megérdemlem, szóval benyitok, tövig :)) 2-2500pontot kibírok, de sírva :))

#97573 Waszeitung Előzmény: #97571

Nyugi főnök,a sötét oldalon állok,csak mindig elmegy a kedvem a shorttól ha usákokat elektrosokkal kezelik hogy zöldet kapjanak...héten úgy gondolom beszélek Robert atyával akivel együtt pálinkáztunk hogy tartson egy szentmisét a rövidnadrágosokért :DD

#97571 Kissherceg Előzmény: #97568

most már kezdem unni srácok, veszek nektek egy-egy bilit :))) tovább rakoncátlankodtok közöset kaptok :D

#97568 Waszeitung Előzmény: #97565

Olyan szép ez az ék hogy kár lenne kihagyni azt az 1000 pont feletti esést,viszont ez alapján 21e ig mehetünk amit én csak komolytalanul mondtam nem oly rég....és most sem gondolom komolyan.

#97533 Kissherceg Előzmény: #97483

Én azt tervezem, de 1500pontot még kibírok :D viszont sok otika lesz majd nekem, hősiesen fogom támasztani a piacot :)

#97483 banyaiz Előzmény: #97477

shortokat kezdtem adagolni, sok a papírom de ezeket még medve tombolás közben gyűjtögettem. Nyilván ekkora emelkedés után lesz egy nagyobb esés is. Csak honnan ez a kérdés? Vki most nyakig mászik shortba aztán jön a nagyobb esés 1500 ponttal feljebbről az már nem biztos segít rajta.

#97477 Robag Előzmény: #97471

Csak lassan beül mindenki a +50% jajj lemaradok-ba. Aztán jöhet a végkifejlet a -30%-kal, amikor már ráteszed az összes pénzed arra, hogy mindjárt +60% lesz a +50-ből.

#97471 banyaiz Előzmény: #97393

Nem tudom, az én véleményem olyan idegállapotba kerültek a tömegek, ha vmi esik megvenni mert vége a válságnak hamarosan, és lemaradnak a nagy üzletről. Ilyen hangulatban el tudom képzelni, hogy még menjünk felfelé sokat akár 20 k-ig is. Usa piacokon látni, a korrekció annyi kinyit 0,5-1% mínuszban, de azt a nap végére is legrosszabb esetben kihozzák 0-ra a békesség kedvéért. :D Ha viszont emelkedik akkor mint a barom megy kori nélkül 1-2-3%-ot, mintha elfogyna az eladó. Ez megy 4 hete.

Vagy kell vmi brutális nem várt rossz adat, hogy itt megálljon ez a rally, vagy olyan magasságra kell emelkedniük, hogy elszédüljenek. :D Egyelőre nyomát sem látom egyiknek sem.

#97432 Bakiba Előzmény: #97429

ma már csak egy hajszál választott el a nagy longtól a spanyoloknál Sanguisnak írtam is, sőt még bánkodtam is miatta, persze azért előbb adtam nekik rendesen, hogy meglegyen a lelkibékém:))

#97405 BudFox Előzmény: #97292

Oké....de azt mondja meg már valaki hogy mikor fog beesni minden...mintha nem lenne gátja a BUX-nak mostanság.