én is bízom a gazdasági "stabilitásunkban" :-) 1-2 k-n már egész szépen lehet keresni..
én is bízom a gazdasági "stabilitásunkban" :-) 1-2 k-n már egész szépen lehet keresni..
Eufóriából súlyos depresszióba lehet esni” - 280-290-es euró a reális Bogsch Erik szerint
jó lesz ez a certi 66 felett veszek még ha huf megy tovább. :)
a 3% célár függő hogy sok-e vagy kevés.
kis távokra persze hogy sok, sőt túl sok.
hát honnan tudjam ? :o) ha be is avatkozik az főleg eurchf-t érinti.
szívesen veszem a meglátásaidat,mint mindenkiét,úgyhogy csak szólj bátran:-) Ftban -3% certiben már nagy pénz(nekem) sőt 0.1 % is ,ha azzal ütnek ki:-) eddig 27%ot ment ma gyönyörű..szar lesz ezt a rossz oldalon nézni 1x 2x...
nem tévedtél semmit. Itt rövid távon spekuláltunk. Egyébként a folyamat ua, itt megspékelven a lejárattal és a kiütési árral.
Ennyi.
Mi van a CHF-el?
A HUF/CHF miatt érdekel. SNP beavatkozik még vagy már?
mivel nem foglalkozom certivel, ezért nem szólok többet :o)
mindenesetre engem kicsit hosszabb távon érdekel a forint.
mondjuk szoktam +/- 3 %-ot tévedni célárban, de nekem ez még benne van a tűrésben.
tegnap azért én is be voltam szarva kicsit:-)beele is adigattam de az elképzelés,hogy nem leszünk sokáig 265 alatt eddig jónak bizonyult.
szerencsére nincs mit fedeznem :)
a kiütési ár közelsége miat nem mertem megjátszani :S
hiába, aki nem mer, az nem is nyer
Henci a tegnap vett certid már neked is szépen hozott % ban:-)
és elég elég nagy intervallum. 5-20-ig változik pénzintézetenként. (Mármint a standard, mert helyenként te is választhatsz időpontot...)
ez így van.. ez egy statikus hullám folyamat, ezért lehet rajta keresni... Fedezd hiteled ilyenkor ...
azért úgy nézem, abban minden hónap elején lehet bízni, hogy a devizahitelesek elszámoló napjára gyengül a forint :S
ebben igaza van.
100.000 Ft-ig napon belül min dij van.
Az oda vissza 150-150 tehát 300. Ezen a szinten 100.000/165 cca 600 certit lehet venni. Tehát ha elmozdul 0,5 Ft-ot akkor megkereste a broki dijat.