Pont erről beszéltem, nem érdekel KT, nem érdekel várakozás, ha elérte az áramat, egyből adom-veszem:)
Pont erről beszéltem, nem érdekel KT, nem érdekel várakozás, ha elérte az áramat, egyből adom-veszem:)
Tegnapi shortom plusszos ezt el sem hiszem, azért nem bánnám befosatnák a népet a héten úgy 17 k -ig. :D 18.400-en akartam a következőt ráadni de eddig nem jöttek fel érte.
Én nem azét hibáztam, mert usa elemzést nem olvastam, most is szarok rája :)) Remek, hogy tegnap 400volt a kt, ma meg 250...
LEhet hogy sokszor mi is ott hibázunk hogy nem Amerikai elemzéseket olvasunk, csak magyart....nem tud nekem valaki mondani egy ingyenes Dow, SP elemzési oldalt ?
Ez a 18K nekem megfelelne, bár a 18 500-nak jobban örültem volna. De ha nem, hát nem:(
nagyok is tető keresésben vannak :D
USA bábjai vagyunk..amerre ők mennek ara megyünk mi is.
5000k feletti első óra forgalma, elzés értékű :)
milyen lelkes lett kend 300pont eséstől :)) kezd bosszantani, hogy nem 100ponttal magasabbról kezdte.. :)
800-ig mehetne, ott zárnék egy részt a reggeli 210-es eladásomból.
Egyébként Herceg, én azt gondolom, én szedek ki többet a piacból. Mert ha ma lemegy mondjuk 800-ra, visszazárok shortot, és várok. És ha felmegy, megint ráadom, keresek vele. Más meg csak azt mondja, ááá, csak 400 pontot mozgott, de nem mertem megjátszani.
És amikor te majd úgy döntessz, adsz egy nagyobb mennyiséget, akkor én is fogok, hidd el:))
pluszban van:)
akkora gappel nyitott,mint a ház, azt töltötte be
Nekem gyorsan megy, mert célárak, 1* kell betenni. Most pl adtam el 18210-en. Mind1 volt merre megy, nekem ott áram van, benne vagyok a könyvben.
200-250 kt val nem oly jó a shortnyitogatás :(