van forgalom...
van forgalom...
azért nem értettem, mert lemegy a nap, mire azzal pozit felveszel...:)) Ez a komisz piac nem jött még fel értem.
Nem 1 k-val nyitogatok, de ezt személyesen megbeszéltük. Azzal nem lehet keresni:)
Sztem spekik még megtépik kicsit Rg-t...elég haloványnak tűnik még ez az esetlegesen lefelé vivő erő.
köszi, meglátjuk. Sztm 18100ról lefordulunk holnap, persze főleg remélem. Elég széles ez a sáv...
Nagyon jó a chart,16500-as Bux-ig egyről beszélünk,utána kiderül.....
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/275 ez a véleményem
sztm nem megy 19k fölé és erre pénzt is teszek :)) Mindjárt felteszem Én Ta-m
Utoljára 16000-nél felrakott chartnál,én is hitetlenkedtem az emelkedésben....
De azon, az áttört csökkenő ék,már vissza is volt tesztelve,most 18000 alatt vagyunk......
Elementáris sztm sem max 6-7000pont :) Nem lehet finanszírozni emelkedést... rángatóznak... epilepsziásak a piacok.
A fejlett térségek gazdasági talpraállását év végére jósolják.Igen ám,de azok az adatok majd csak az év végén fognak jönni,addig lassabb vagy gyorsabb emelkedő hullámok jöhetnek......
Addig a piacok elhihetik a talpraállást,ezért nem lesz szerintem az idén elementáris esés.....
azért túlzásokba nem kell esni... :) 2005ös csúcs is az.... :) a fölé szúrás stoppokért, ez a max.
http://kepfeltoltes.hu/view/090803/BUX_HETI_08.03._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó hír a shortosoknak,hogy már csak 3000-4000 pontot kell finanszírozni......
18000-es Bux azért érdekes lesz holnap,2006-os mélypont is itt van,valamint ez az új magasabb csatorna sem volt még visszatesztelve(az előző 4 csatorna mind vissza volt tesztelve)
Teszi-e a dolgát az emelkedő ék felső szára ??? kiváncsi leszek a héten.....
itthonról jobb nézni őket.. :)))
off
sokat jártam egy időszakban Dániába
ott mondja egyszer a kikötőben a partner tavasszal, h "milyen szép időnk van"
15 perc alatt esett egy kis havaseső, üvöltött a szél, majd sütött egy kicsit a nap
szóval mindenkinek relatív a jóidő
:))
on
persze, minden ami értelmes ;-)
lehet, h Te őrzöd a frigyláda kulcsát :))
mai is fent van :)) Egyébként kb teleltem, akkor nem volt párszor TA, de már van.
Herceg! Látom mostanság nem készül Stocklandyardos TA. Nyugtass meg, hogy Te is csak nyaraltál és nem felhagytál vele. Nemtom' számít-e valamit, de nekem hiányozna...
Üdvözlet mindenkinek! Két hét után újra vagyok. Szép emelkedésről maradtam le. Szerencse, mert párszor kivert volna a shortból a stop. Tombol a bika, itt meg látom mindenki még mindig shortolni akar? Hát még mindig nem értitek, hogy a válságnak vége? Volt - nincs: huss, elfújta a szél. :-)))