Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Nem ezeknek hanem egyikn…

#980641 Ibiza Előzmény: #979216

Nem ezeknek hanem egyiknek sem hiszek usanak a legkevésbé . Amit tudok, Putyin 300x elmondta ne basztassak az orosz kisebbséget és nem hagyhatja USA rakéták legyenek az orrában, tárgyaljanak. Nem tettek. Zel. Tudta mi lesz a vége, USA fizeti, oroszoknak nem hiányzott ez a helyzet Az Ukrán nép szopja meg és gazdaságilag az EU. USA meg röhög és számolja a pénzeket. Egyszeru és működő képlet. Simán atlathato. A tájékoztatas is teljesen egyoldalú. New age.

Onnan tudod, hogy elolva…

#979216 KawaBazsy Előzmény: #974798

Onnan tudod, hogy elolvasod, értelmezed a tartalmát, s azonnal kiderül.. Vazz megtámadnak egy országot, aztán hoznak egy törvényt, h ha háborúnak mered nevezni, akkor 15 év börtön?? Kötelező hazudni? Ne viccelj már, hogy ezeknek hiszel..

Schröder akcióban

#968638 Ibiza Előzmény: #968154

a többen benne van a kevesebb.. szerintem a maximum a natomentes ukraina, a krím és a donyecki részek függetlensége/önrendelkezése a tengeri kijárat használata.

Schröder akcióban

#968453 TrendMan Előzmény: #968154

Szerintem a tárgyalások kezdenek haladni, de még hetek eltelhetnek, amíg elnyeri végleges formáját a (reméljük mielőbbi) megállapodás.

Addig mindkét fél igyekszik minél jobb helyzetbe hozni magát, ezért könnyen lehet, hogy még vadabb harcok, még véresebb fordulatok következnek.

kb

#967776 TrendMan Előzmény: #965933

A téma komolysága miatt most nem idézek a cikkből, de igen jó és találó megfogalmazások vannak.

Nehéz visszatartani a röhögést, ami persze nem helyénvaló.

Biden: "a harmadik világháborút nem Ukrajnában fogjuk megvívni”

#967301 Koffein Előzmény: #965939

Az emberek annyira rá vannak izgulva a harmadik világháborúra, hogy csak belelavírozzák magukat a qrva politikusok...

oroszok oldalán is jönnek az önkéntesek

#965892 Ibiza Előzmény: #964698

az oroszok azt mondták ukránok átvették az irányítást a drónon. Elég ha Paks felé megy és bele akarnak minket rángatni...
A szörnyű az, hogy nem találták meg a vadászok..

Azt magyarázza meg nekem…

#965589 TrendMan Előzmény: #965325

Azt magyarázza meg nekem valaki, hogyan lehet egy reguláris hadseregnek olyan alegysége, amelyet politikailag szélsőjobbos-ként sorolnak be?

Hogyan lehetséges, hogy erről ír a sajtó és senki nem érzi úgy, hogy ezzel kapcsolatban egy tényfeltáró riport igénye felmerül?

Szerintem Azov sereg le …

#965325 Koffein Előzmény: #965180

Szerintem Azov sereg le lesz darálva teljesen. Rájuk gondolhatott Putyin mint neonácik...