Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: EURHUF

#96704 Kriszti@n Előzmény: #96692

igen az nagy ráb@szás ,ha a longot kiütik a short aktiválódik és mégis visszafordul:-) ha itt lesz Ursi majd kérek tőle valami okos tanácsot ,gondolom ő sokkal jobban érti ezt.

#96697 Kriszti@n Előzmény: #96679

ezért mondom,hogy tanulom,de már reggel óta kísérletezek fejben:-) közben a tegnapi vételeimbe beleadtam , % ban több jött rajta mint az otival igaz nagyon szerény összeg,de tanulni kicsiben kell:-)azért vagyunk itt,hogy tanuljunk a másiktól is.

#96692 Amatoregy Előzmény: #96689

nézd meg az usd felszúrást. Majdnem 1 Ft. Szóval kell egy biztonsági tartalék is, de lehet, hogy csak egy felszúrás (vagy leszúrás) volt és máris az ellenkező irányban ülsz mint kellene.

Én csak zárnám a pozit ellentétes irányút itt (az alján) már nem nyitnék...

#96689 Amatoregy Előzmény: #96679

Érteni én is értem meg a te felvetésed is. Igazi az lenne, hogyha a huflongban adsz egy db-os vételi megbízást ott aktiválja a sl-t és eladja az egészet. Ugyanakkor a hufshort-ban is adsz egy vételi megbíást az huflongban eladott db számra.

Csak szerintem nem együtt mozog a kettő még folyamatos kötés esetén sem. (Elméletileg igen). A könyvben bennt álló eladók és vevők elmozdítják a fenti elméleti modellt...

Szvsz.

#96679 NightLord Előzmény: #96664

Én értem mire gondol krisz. Ugyanakkora darabszámú ellentétes pozíció felvételével kinullázza az eredeti pozit. Teljesen korrekt megoldás lenne, csak nem tudom h a short certiben hogy fog aktiválódni a stop vétel megbízásod, ha nem köt senki éppen arra a certire : )

#96664 Amatoregy Előzmény: #96657

nem lesz jó.

Nem tudok priviben írni, mert valami segés program most nem fut. Az akkor lenne jó, ha más nem állna a könyvben szvsz... És ha fordul akkor bukta van...

#96657 Kriszti@n Előzmény: #96653

nem vagyok (még) nagy mágus certiben sajnos,de tanulom:-) a legnagyobb bajom,hogy nem tudom a kiütési árakat teljes pontossággal certi árasítani...de teljesen logikusnak tűnik.a 2 ellentétes certiben azonos darabszámmal beállok az elképzelt szintjeimre.

#96650 Kriszti@n Előzmény: #96636

van short certi is:-)kísérletezek a legjobb megoldáson,de szerintem simán kivitelezhető.

#96636 Amatoregy Előzmény: #96615

azt meg hogy.

- egyszerre csak az egyik irányba állhatsz.

- stop: 1 db vételi megbízás 140 Ft.

összes eladási megbízás: aktiválási ár 140, eladási ár 120. Biztos ami biztos, hogy teljesüljön?

#96615 Kriszti@n Előzmény: #96545

csak az én véleményem,de én 140körül teszek egy stoppot és beállok eladni 200 fölé..

#96453 Sanguis Előzmény: #96448

A dupla alj, mint a fej-váll csak egy lehetőség. Mint az EUR/USD-nél is, lehetőség volt, ami nem jött be. Nincs tuti, de egy biztos, hogy a forint további erősödését nem játszanám meg.

#96452 Dr. ursi Előzmény: #96447

usdhuf:

dupla alj lehetséges 180-nál, leszúrás is belefér (nem írnám le meddig, mert ott parkírozok :o)) de ez csak egy lehetőség, max. korrekcióra egy kör, oszt jó napot; ráadásul nincs sok benne !

#96448 Dr. ursi Előzmény: #96443

najó ! nem annyira hótzihher :o) mert be is szakadhat minden, de az nem most lesz, persze csak szerintem.

jó éjt minden hufban bízónak !

#96443 Dr. ursi Előzmény: #96436

bocsánat.

persze máskor is van dupla alj :o)

de hogy ez itt nem az az hótzihher !

#96436 Dr. ursi Előzmény: #96414

nemcsak neked.

nem tűnik úgy hogy a longozódók tudnák miért is longozódnak eurhuf-ban (usdhuf-ban) vagy az annak megfelelő certi(k)ben.

ha nincs elképzelés és annak valami kis elemi indoka, akkor hová és minek és miért ???

ha meg csak ta, akkor végképp nem értem.

mert ad. egy masszív csökkenő (értsd. huf emelkedő) trendben van; lásd. napos csárt és ott nem igen szokás dupla aljra gondolni, azt sávban célszerű megjátszani, hogy dupla alj és onnan kitör; de egy ilyen tankönyvi :o) trendben úgy fog átmenni a 265-n, mint kés a vajon !

komolyabb ellenállás vagy támasz attól függ milyen intrumentumban nézzük 256-nál van, sztem.

Re: USDHUF napos elemzés

#96423 -sabe Előzmény: #96419

189.80 ha mondjuk holnapután eléri, 190.30 lehet holnap, de ezt nem hiszem

(de ez csak teória!)