A gazdi meg berúgott egy kocsmában, így nem tudja visszahívni!
Ráadásul egy útszéli árokban rókázik!
A gazdi meg berúgott egy kocsmában, így nem tudja visszahívni!
Ráadásul egy útszéli árokban rókázik!
Gond van a gazdaságban ez tény, de kiskutya szaladgál összevissza. :D
összes gyj a könyvelési trükkök bemutatása volt... :) Egyébként is reálgazdaságba csak most kezd begyűrűzni a válság, szóval reszeltek szvsz... Itthoni cégek nagy java is gondban van. Olvasd el azt a híres figyelő cikket, számos cég szív most az eurhuf fedezeti pozikkal majd...
:) hát igen, de látod áttértek az optimista hozzáállásra, azért volt ott nem egy ami a tavalyi q2-nél is jobb lett. Azt nem tudom, hogy hozták össze.
gyjket a szar elemzői várakozásokhoz képest voltak jók... :) Mihez mérjük attól függ, számítok a tűzhalálra lakástűzben és fejbelőnek jobban nem leszek, de kellemesebb halál volt... :)))
:) azért az USA gyorsok jól mutattak, jelentési szezon előtt volt egy komolyabb esés ez is benne volt, hogy ennyire jött felfelé.
ahogy a felfeléhez sem kellett hír, lefelé sem kell, majd utólag megmagyarázzák vmi szarral :))
Mi fogja megindítani lefelé a piacot ez a nagy kérdés. Nagyon optimista lett a hangulat amcsi gyorsok, gdp stb, válság nehezén túl vagyunk hangulat, hiába lesz esetleg W alakú a recesszió addig simán kivégezhetik a shortosokat. Viszont ha ebből az emelkedésből megindul lefelé az is brutál lehet. :D
ma már likvidálták a pozikat sajnos, holnap is lesznek, max szerda még... de nem hiszem..
Elvileg kellene egy komolyabb korrekció ezen a héten lefelé szerintem. Nem is emlékszem ilyenre, hogy ennyi időn keresztül szinte minden nap felfelé. Persze még egy-két ilyen nap mint a mai aztán aki korán shortolt annak már mindegy a kori.
áhhh egyikse magyarázható.. No meg bux nem fog 20%ot emelkedni 2nap alatt :))
Vételi téboly kitör a néptömegeken sok mindenre képesek. :)
Lásd tavaly eladási pánikot.
persze mindent lehet, de innen 5k feldolgozatatlan élményt nyújtana nekem... :))
Hideg fejjel belegondolsz, könnyen lehet akár annyi is, de az extrém rövid távon vsz.
mindenkit zavarnak a számaid :D:D
lefogadom hogy USA estére iszonyat emelkedés lesz.. CNN -en már nyitáskor mindent zöldben látnak...téboly..
otp :)
pff.. nem akarom Én javasolni az elme orvosi szakértőt, de valaki lehetne lyan jófej :D:D:D 5k ütős lenne...