Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

EGIS

Re: nincs cím

#96550 Mercurius Előzmény: #96482

"Lehet hogy ma záróban meg kellett volna shortolni, majd holnap nyitóban visszavenni, nem? "

Fogalmam sincs, viszont már úgyis mindegy. :-)

#96482 Robag Előzmény: #96355

Nagyon durván néz ki most a hetes chartja! :)

Gondolom, egy része kanóccá fog válni, de most állat!

Sajnos ebből most kimaradtam, pedig reggel átfutott az agyamon, hogy bele kéne kóstolni.

Lehet hogy ma záróban meg kellett volna shortolni, majd holnap nyitóban visszavenni, nem?

#96355 Mercurius Előzmény: #95538

Elég komoly lett a 3. fehér gyertya...

Sajna csak apám EGIS-ének örülhetek, sajátnak nem...

#96277 Dr. ursi Előzmény: #96250

tdt shortok :o( tudom milyen ... azóta sosem, egiszben sosem, kiállnak a könyvből és beszopatnak.

#95538 Mercurius Előzmény: #95535

Viszont TA nem néz ki rosszul,főleg ha meg is lesz még erősítve ez egy 3. fehérgyertyával...

#95535 TrogerBroker Előzmény: #95534

Valószínűleg érdekelt az árak mozgásában. Nem biztos egyébként, lehet "fizetett" hirdetés is. :)

#95534 Mercurius Előzmény: #95524

én csak beraktam mint hírt, de valóban semmit sem jelentenek ez a célárak... mindenesetre jobb felfelé, mint lefelé, bár Neked most nincs.

Szerinted van a Citi-nek EGIS-e?

#95524 TrogerBroker Előzmény: #95520

Az ilyen hírekkel nem is foglalkozom. Naggyjából el tudom dönteni egy részvényről mi lehet a reális értéke. Az ilyen fizetett hirdetéseket meg fentartásokkal érdemes kezelni. Nem is olyan régen 1-2 éve mikor az erste vételre ajánlotta az OTP-t, megemelt célárfolyammal, másnap + 3 % ból nap végére minuszba került, akkor szóltak nekem hogy az Erste volt nagy eladó. Körülbelül ennyit érnek az ilyen fizetett hirdetések, vagyis semmit. 1-2 napig lehet pozitív hatása, de amúgy nudli... Nem lepődnék meg ha a Citigroup valódi szándéka az lenne hogy jó áron ki tudja szórni a részvényeit még mielőtt baj lenne.

#95520 Mercurius Előzmény: #95511

18 500 forintról 22 350 forintra emelte fel (tegnap) reggel a Citigroup az Egis részvényeire vonatkozó célárfolyamát - írja a Reuters. Az új célérték továbbra is komoly felértékelődési potenciált tartalmaz, véli a Citigroup, így továbbra is vételre ajánlják a papírokat.

#95511 TrogerBroker Előzmény: #95376

Nyakunkon a gyorsjelentés, és az utóbbi 1 hónapban alulteljesítő volt. Persze előtte volt sokáig felülteljesítő is.. Mindegy jövőhét elején itt a gyors, addig még mehet föl, de szerintem arra be fogják adni.

#95376 Mercurius Előzmény: #94809

Én is gondolkoztam apám Egisének az eladásán, de végül úgy döntöttem, erre nincs semmi okom.

Meglátjuk.

Záró: 19.075.- (+4,29%) szép volt!