Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

USDHUF napos elemzés

#96416 -sabe

http://kepfeltoltes.hu/090803/usdhuf-1d-20090803_www.kepfeltoltes.hu_.gif

Kék - sáv, kissé erőltetett, már kimászott belőle 1-2x.

Piros - ék, ez ami fontosnak tűnik

Narancssárga - az ék csúcsa, ebből számított érték

Sárga, - EBUSDHUFTL01 certi kiütési ára

Ez utóbbi erősen valószínű, hogy meglesz, de nem most. Remélhetőleg csak 1 hét múlva kb., de addig még az ék felső szárát is megnézzük. Hozzáteszem, hogy a mostani alacsony árba belejátszik az USD erős gyengülése. Korrekció várható itt is.

Az okosok majd kijavítanak, nem szoktam ilyet csinálni

Re: EURHUF

#96395 Mercurius Előzmény: #96388

Ha 260-ig erősödik, az már nekem jó. Nem 260-ért akarok venni, ill. szeretnék, de a 260-as cél, az valuta közép árfolyam. Meglátjuk. Sajna csak 1 hetem van már kb. de eddig jól tettem hogy kivártam. Persze a kocka bármikor fordulhat.

#96394 Kriszti@n Előzmény: #96392

jaja a külföldi elemzők is ezt mondják,de nekik inkább nem hiszek,hacsak nem tartanak pisztolyt a fejemhez..

#96388 Kriszti@n Előzmény: #96371

mondtam ,hogy nem kapsz:-) az kb azt jelenti,hogy 55ig kell erősödnie?! nálam a leg pesszimistább esetben 255 lenne az alja,de szerintem fundamentálisan semmi nem indokolja már ezt a szintet sem. a TA az más:-)

#96371 Mercurius Előzmény: #96045

Skacok, én továbbra is 260-nál akarok eurot venni nyaralásra jövő szerdáig, valutaváltónál.

Csak szóltam... :-P

#96239 lackok Előzmény: #96206

Pont ezt szerettem volna sugallni én is. Kiütésközelben a certi, és a napos chart még csak jelét sem mutatja, hogy ne menne tovább lefelé.

#96199 Amatoregy Előzmény: #96191

még jó hogy eur-t nem váltottam usd certire.

Biztonsági stop loss-ra van itt tipje valakinek?

Nem tudom sasollni folyamatosan.

#96148 lackok Előzmény: #96133

Hozzátartozik az alapműveltséghez egy certi kiütésben való részvétel. :)

#96143 NightLord Előzmény: #96132

Az igazi az lenne, ha bevezetne az erste még 1 certit, mondjuk 240 körüli kötési árral, és akkor tényleg nem érhetné nagy baj az embert ha figyel. Max át kell kötni a pozit ha kiütésközeli helyzet van.

Anno a TL01 és a TL02 is egymás mellett futott jo darabig, nem értem mire vár az erste.