látom tapasztalt a versenyző :))
látom tapasztalt a versenyző :))
ha kiütnék véletlenül akkor onnan brutál long szinte semmi kockázattal szerintem.vagy nem jól gondolom? :-)
nem olyan egyszerű:-) valóban 260Ft nál ütik ki a certit,és a maradványérték 110 körül van,tehát szép bukót is össze lehet vele hozni.én erősen kételkedem a brutál forintban ,úgy gondolom hetek óta,hogy a 265öt tartósan nem visszük át ,a 260ig pedig el sem jutunk:-)ezért veszegetem,mindenesetre nagyon figyelek rá..
Most még viccölsz..de ha tényleg belever a 260-ba a forint akkor egy darabig a pénz áll a Keler számláján.
Nem öröm hidd el. :)
Megerősítem, a 10. munkanap környékén szokták utalni a lóvét : )
Volt már részem kiütésben. Legalább két hétig ültek a pénzemen!
jót nézel. Ha az alaptermék árfolyama eléri a kiütési árat akkor vége. Hogy ez ft-ra ventítve (vagyis egy alaptermék ára pontosan milyen összefüggésben van a certi árával) még pontosan kiszámolni senkinek se sikerült. Hozzávetőleges pontossággal vannak árak.
http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html ezt próbálom értelmezni, de sztm Krisz jobban tudja
ezt nem értem. 260-nál ütik ki a eurhuf certit. ha ott van az árfolyam (akár egy kanóc is) vége.
szóval most 150 a certi és 110et kapok, értem. 60Ft a kiütési ár kb.
kitüik elveszik a lé vagy mi? :)
vettem még a certiből. 1000db az 1000/1Ft változás?
nem értem miért jó ez.valaki ennyire unatkozik? 10k-t pakolgat ide oda reggel óta...
valaki ráállt a 153mas vételemre 10k val:-) nem baj ,csak utánam kapja meg:-)
én tartalékoltam elég sokat, hatin és certin kívül másban nem is vagyok poziban...a korrekciót várom hónapok óta:-)
nem. Csak nincs több szabadtőkém, hogy még vegyek hozzá. (És mindenben short pozikat építettem sávosan..)