Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

gyertyák

#961595 Ricsi Előzmény: #961541

Hát én biztos vagyok benne, hogy a háború előtt annyi olajat és gázt meg aranyat vett a tőzsdén, amennyi eladó volt.

De majd befagyasztják a vagyonát, hehehe

gyertyák

#961541 TrendMan Előzmény: #961334

Lehet, hogy az egész történet Putin naaagy tőzsdepiaci spekulációja?

Most egyetlen szótag, amint kimond ötszáz pontot ér fel vagy le, noooooooooooormááááááális?

gyertyák

#961532 JackOne Előzmény: #961525

Nyugi, SPY 4330-4400 közé ott jó lesz-:))) shortra-:) a DAX futin cca. 14.120 - ig...promtba 14.000 - 14.090

gyertyák

#961525 matgab Előzmény: #961387

Jessica-t (titkárnő) feltette valaki az asztalra , hogy jól meghágja, az meg véletlenül ráült a Buy gombra...

Cseréljétek már le légyszi a logo-t (KB58, Tozsdeegér)!

gyertyák

#961341 JackOne Előzmény: #961334

9-10 h között írtam"....Most úgy látom keddtől long - hónap végétől a short - a hétfő meg dönt-:)" + a VIX-re érdemes ránézni amit betettem, előfuvallata volt...

gyertyák

#960929 Macskaegér Előzmény: #960904

Jó reggelt, sziasztok!

Köszönöm a chartokat, elemzéseket! A 4 -es hullám, tud trükkös lenni, ismeretlen terepen vagyunk, a bizonytalanságot nem szereti a tőzsde. Esést várok, de a hétvége miatt, csak ma spekulálok, este zárom.

gyertyák

#960904 JackOne Előzmény: #960740

Mindezt alátámaszthatja a FED közelgő döntése, ha marad az ultra laza, vagy Galamb lelkű politika és inkább az inflát vállalják be - buy ... igen, gyanúsan mozgunk inkább felfelé...a hétvége és a hétfő ZÁRVA leszünk, azért engem óvatosságra int. Totál kp. -ban vagyok, várok ... a VIX is most az emelkedés táplálja, lehet hónap végéig - utána viszont sanszos az ellenkező irány,ha ez bejön akkor nagyobb piaci esésre számítanék. Most úgy látom keddtől long - hónap végétől a short - a hétfő meg dönt-:)

https://invst.ly/xmry0

gyertyák

#960740 olvas0

Nekem ma se tűnik úgy mintha esni szeretnének, a hetes gyertya pedig elég szép nagy zöld lesz így... A hónap vége ugyan még odébb van, de sanszos a kalapács havi szinten... Ha nem lenne az a rés 13200 alatt, én simán elmernék kezdeni vásárolgatni és hátra dölni attól függetlenül, hogy péntek van... Így viszont a fene tudja mit talál ki az orosz medve hétvégén... Az utolsó esésekkel én amúgy is hadilábon állok, akárhányszor vártam mindig ATH lett... :( A háborúnak sincs már "újdonság" ereje, az is látszik, hogy a NATO nem száll be, és idő kérdése mikor szerencsétlenkedi össza magának Putyin ukrajnát. A gazdasági következmények meg ahogy elnézem levannak szarva - ahogy az infláció is... Nehezen de lassan csak meg szokom 20 év után, hogy a tőzsdének és a való világnak egyre kevesebb köze van egymáshoz - eltekintve a szélsőséges esetektől és a rövid kilengésektől... Venni, venni, venni, ráülni és csak idő kérdése, hogy 5 hét vagy 5 hónap múlva leszek pluszban... Iszok még egy kávét, ráülök a budira és a gazdinfós diplomámmal kitörölöm a s@ggem... :D

dax

#957532 Illuzio Előzmény: #957130

Azért valljuk be elég becsapós és vonzó lehetne 106-190-es napos rés betöltése, ami szerintem a napokban megtörténik.

dax

#957130 KB58 Előzmény: #957065

Köszönöm. És olyan szerinted lehetne, vagy kizárt, hogy lemegy 13000 körülig és onnan megy fel 14000 körülre, esetleg tovább?