Molly -n nem fog múlni :D
Molly -n nem fog múlni :D
Komolyan, idegesít, hogy longban vagyok:) Be is álltam 18K-ra, hogy ott nullán legyek.
ahhoz mol is kelleni fog. 18kn kiváncsi vagyok mennyien lesznek.
Átkerültem longba, hihetetlen. Mondjuk nem akartam, de valamit elszámoltam, 0 pozit szerettem volna. 17779 zártam az utsó short pakkom megfelelő veszteséggel, majd nyitom újra, jó lenne az az emlegetett SC:)
mert eddig alul voltunk :)
600 as licencet kellene megfinanszírozni :D
Azért elég szépen felülteljesítők vagyunk mostanság....
még mindig kicsi a KT, szervezzék meg nekem az sct, adhassam :))
pont azért nem merek én se ráadni......meg kéne várni amig igazából zuhan.
már nincsen sok szvsz, egy scbe beleadnék szívesen... kt viszont nagyon alacsony és kicsi a forgalom.
mindenki elszaladt :)
Próbálkoztam egy hosszútávú rajzzal,lehet sokaknak túl optimista,de összevetve egy 30 éves Nikkei charttal is ezt láttam bele.......(Csak az a kérdés,hogy az 1998,vagy a 2003 körüli mélypont után vagyunk-e)
Egy biztos,van még hely föl.....
2008.08.-nál esett ki az enyhén csökkenőből,egy meredekebb csatornába,majd 2 hete réssel ugrott 16000 fölé visszamászva a kevésbé meredekebbe(Szerintem elszambázik itt vagy 8-10 évet még)
Ha ez az ék jó,akkor rossz hír a shortosoknak,mert még 1 évet is eltölthet így 20000-et megcélozva......
http://kepfeltoltes.hu/view/090801/BUX_HETI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elnézést a shortosoktól(Tévedés joga fenntartva)
a vége felé nagyon rángatták..nem lehetett lekereskedni....17307--ről felment 17470 -re..majd megint le...össze vissza..
Ilyenkor csak azt lehet csinálni hogy a már meglévő kis nyereséges shortokat lezárni...több kisebb pakkot...aztán ha felmegy megint ráadni...hogy addig is keressél valami pénzt.
no remélem usa zárása lemegy....de még nagyon tekergőzik azért.
Adogattam én is olyan 400 körüli átlaggal. Gondolhattam volna a végén felhúzzák az összes chipset. 10%-a van most nyitva.
Nem bírtam megállni még egy kis longot a vége előtt, bocs.
Semmiképp nem akartam megtartani hétvégére, úgyhogy záróban kivágtam enyhe pluszban.
záróban adtam rá... Végső pakk 40% van nyitva
Én már kis adagokban 50 pontonként nyitottam, a legfelső 650-re sikerült.
egy valag shortot visszanyitottam..
főleg, hogy nyaral egy hete:D