--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Meddig húzzák fel ??
Brutál ami megy Persze lent is vagyunk.
Amcsi shortot meg merek nyítni kicsit, daxot nem.
16,30 és még 700ról sem akar egy kicsit sem esni.
Kéne egy kicsit, durva lenne ha itt fejezné be a német kereskedési időt pláne ha még feljebb.
Egy orosz hír ami kicsit békésebb hangot üt meg 10 perc alatt 200 pontot vitt fel.
13,676 volt eddig
most 13,620 +790 pont brutal ,egy kemény tegnapi menet után megint
Két szép napos gyertya.
Ugyan akkor az sp-t én eddig láttam csak 4265-70. Azaz én innét lassan várnák egy le kört, kérdés most mennyire jó a hangulat ehhez.
Sokat elárul majd a német zárás előtti mozgás, hogy realizálnak -e a befeketetők valamit ??
h1, innen nehezebb dolga lesz
Kemény meghúzás 13689, stop-ok durranhattak el, most látom volt itt egy rés betöltve
Az utóbbi években annyit spekuláltam az utolsó C meg 5 hullámos esésre amiből új ATH lett, hogy lehet be se kellene shortoljam, mert ezek úgy is mindent megvesznek... :D lesz itt még esès vagy új mélypont? :D
Szép volt ,hajrá ! szurkolók !!
nálam ez lett volna a cél 535 max 630. Tegnap este gondolkodtam mi legyen, de nem mertem meglépni. (estére én nem maradok kötésben) ma meg aranyra korán volt idő, dax kimaradt.
stop zárt, mehet fel :)
Elérte amit én gondoltam DAX 15,535 környéke
Sajnos nélkülem. :(
13580 nálam a long célár, de long stop 13471-re felhúzva, tegnap felét elvitte a stop a longnak, ma meg nem mertem venni.
nálam még felfelé lehetséges megálló a 535 környéke és utána a 630 környéke
ebből a longból teljesen kimaradtam munka miatt.
Dax 13,472 + 642 pont, nem semmi.
TEGNAP reggel még 12, 480 volt, több mint 1000 pontot ment fel !
arany short egyre jobb 2049ről.
ui: arany short adva nagyon szépen beesett, adva 2007en.
332 ostrom alatt, elsőre visszapattant most újra ott.
Arany short jó beszálló volt reggel.
Jó reggelt, sziasztok!
Köszönöm a chartokat, elemzéseket!
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat.
Szép napot mindenkinek!