Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: H

#9480 Amatoregy Előzmény: #9478

Bocsánat Herceg,

neked somlói természetesen.

BUDFOX meg ingyen ad mindent, ha ez bejön...

Jó éjszakát mindenkinek...

#9477 Amatoregy Előzmény: #9473

A lányt se felejtem el, majd számon kérem.

Amit írsz arra meg emlékeszem, mert 100-asával vittem be a szinteket és egy felszúrásban eladta a 850-et is..

De legyen igazad. LÁny + 14000-es hati. Oszt ne is írjunk erről többet addig.

Csak BUDFOX krémese elég legyen....

#9473 Waszeitung Előzmény: #9470

Pedig egy csillagszemű leányzót szívesen látnék :D

Hatiban van előttünk rengeteg ellenállás,kissé deja vum van,emléxem januárban hatiban 12800 volt kemény dió,hányszár nekimentünk,lett is belőle pofáraesésképpen 3000 pont zuhé,bár most kicsit durva lenne még egy olyan móka...

Re: dejo

#9466 Kissherceg Előzmény: #9459

Azért VW elég túlzás, hiszen nagy tulajnak legalább 10-15% kéne, srv még nincs annyi.

Hatiban nem fogy a mennyiség, csak zártak páran, tegnap nem láttam az okot miért, de egyszer csak ki derül :)

Sanyinak csak remélem céljait.

#9465 Amatoregy Előzmény: #9460

ne is idegesíts. Ha ma kaptam volna záróban holnap nyitóban 900-on ki is dobtam volna..

Viszont neked volt esélyed ma, mert szép csorgás volt, sőt meg felszúrás is volt.... (elég laposan szúrt fel.. :-) )

#9460 Waszeitung Előzmény: #9452

Én is tegnap túlbambultam záráskor :D

Ma eléggé bevertük magunkat holnap nyitunk gondolom kicsivel 10900 alatt,rögtön neki is megyünk az ellenállásnak,aztán irány a csillagos ég...

#9459 Amatoregy Előzmény: #9453

hatiban fogy a mennyiség? Miért az is korlátos?

Vagy otp-re gondolsz?

Sanyibá spájzol mindent, amikor meg a shortosoknak kellene zárni akkor nem lesz rv? Mint VW? Ahhoz nagyon sok pénz kell...

#9453 Kissherceg Előzmény: #9450

Remélem egyelőre megmaradnak mélypontoknak, de 11600 szint a választó,a felett lehetne nyugi. Az meg nagyon távoli egyelőre :) Nagy sc volt hatiban, remélem azért mert prompt piacon fogy az eladandó mennyiség, bár nagyon nem úgy tűnik :)

#9452 Amatoregy Előzmény: #9449

elbambultam záróban (csörgött a telefonom) 600-on akartam venni longot (már reggel beírtam...)

#9450 Amatoregy Előzmény: #9447

itt a márciusi mélypontokra gondoltam.

A jelenlegi kt valamiért nem áll össze most nekem.

a) reggel nem mozdul a hati és a bux jön feljebb

b) esünk de nem tudom miért

c) réssel fel nyitunk mindenben...

H

#9449 Waszeitung

Annyit csorogtunk ma le hogy zártam hatishortot 1 perccel zárás előtt,de ilyen amcsi happyre nem gondoltam volna,holnap shortrázást akarok Otiban :D

#9447 Kissherceg Előzmény: #9429

korábbi szintek neked mit jelent? Pl 24000 megszavazhatjuk :)) Annyi longom van, hogy short csak fedezetnek kellett volna...