Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: G

#94574 Kissherceg Előzmény: #94571

Banyaiz kolléga régi mágus, de nem szereti a shortot... azért írtam ha nem shortol, akkor stoppoljon... :) Neki fáj a feje, ha shorttal fekszik:)

#94572 banyaiz Előzmény: #94570

:) vmi nagyon nagy baj kell ahhoz, hogy új alj legyen, de előferdülhet.

Most kb visszaszereztem azt a pozimat ami Soros Greg előtt volt, ezért is gondoltam levédem legalább részben, ha nagy lesz az őrjöngés felfelé. Annyi fedezetem nincs, hogy egészben levédjem, ahhoz adnom kellene OTP-t, ami ugye főbűn lenne. Esetleg a nagyon olcsókból egy keveset, ha nagy a csábítás. :D

#94569 banyaiz Előzmény: #94566

:)

apránként szoktam, nagy az örömködés most ilyenkor kiszámíthatatlan meddig rángatják.

Meg eléggé ki vagyok feszítve részvényekkel. Amikből nem szeretnék adni meg NYESZ-en is van, ott nem lehet shortolni. Plusz lóvét meg most nem akarok harcba küldeni, majd ősszel.

Még egy nagy öntést várok idén ősszel, aztán részemről a short befejezve hosszú időre. Esetleg ugri-bugrira.

#94566 Kissherceg Előzmény: #94564

vééégre olvasok valami jót is... :)))

persze, nagy short nyílik csak belecsücs és nem szabad ránézni. OTP shorton is gondolkodom még.

#94564 banyaiz Előzmény: #94561

Fő a nyugalom.

Nagyon megtépik felfelé elkezdem kiépíteni megint a fedezeti pozikat.

#94554 banyaiz Előzmény: #94551

Szerintem azok nem mernek esni, amíg a nagy testvéreknél GDP adatra várnak.

Majd holnap délután lesz a nagy meccs. :D

#94467 BudFox Előzmény: #94441

Viszont ha USA beesne zárásra..holnap lenne k**va világ :D

meglátjuk....holnap ha emelkedik 17600 on adunnk rá..vagy feljebb :D ősszel visszavesszük 12.000 -en.