Nem is ért, ennyi volt, nagyon ugrál
Bizzunk benne, hogy ma megcsinálja Lenthor várakozását, bár eléggé kifulladni látszik a reggeli lendület a tegnapi ncsúcs tetje környékén... :(
13,100
Láthatóan itt már 13,000-13,100 ig van más bőven vásárló a DAxban és pillanatok alatt felviszik 500ról.
Biztos voltam a felfelében ,de abba nem meddig, sajnos csak kevés mennyiséggel hoztam.
13000 elérve
500 pont eddig fel
Pont ezért látom erősebbnek a HÉTEN - ahogy írtam is -, a DAXot pl az SPnél. Lefele kevesebbet esik, felfele gyorsabban rángatják. Egyébként 5 perc múlva kinyit és kiderül...De szerintem úgy elkezdik felfele rángatni mint a huzat. Nem úgy tűnik, mintha új heti aljat(12440alatt) akarna ütni ahogy az usa tegnap óta...
DAX vs SP futik mai teljesítménye: https://stooq.com/c/?s=es.f&d=20220308&c=1d&t=l&a=...
Szaisztok, jó reggelt!
Köszönöm a sok munkát és chartokat Lenthor! Én tegnap már vettem, ma is keresem a beszállót, lassan kell jönnie egy felpattanásnak, nagyon negatív minden, kis korit csinálnak, az alját még szerintem nem láttuk.
Mindenki lefelé várja, tegnap megvették nagy erőkkel a rést és még pluszba is voltak. Majd 1000 pontot rallyzott a dax, usa már 4200 alatt van, Dax meg épphogy beszúrt erre 12500 alá... Ha kinyit, szerintem megint lesz ma itt olyan vásárlási láz, hogy inkább 4.hullámot építünk mint új aljat üssön. Különben már 12400 alatt is lettünk volna... Talán dupla alj és irány 14000. Nekem elég erőssnek tűnik a héten a DAX az SPhez képest.
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a reggeli beírásod és chartod.
Sziasztok, jó reggelt!
Mélyebbre megyünk!
Ha letörjük a 12.619-et, akkor a már írt fontos támasz jön a 12.480. Ha tovább esünk, akkor egy sáv foghatja már csak meg a 12.200-12.273.
----------------------------------------------------------------------
Sziasztok jó reggelt!
Van még tér lefelé, ha elindul ismét az esés.
Figyelt céljaim:
- 12.272
- 12.247
- 12.200 sáv alj
- utána már csak 11.324!!!!!!
Ha felfelé venné az útját, akkor a 4. hullámot építené.
Ebből is úgy tűnik, mintha innen jönne még rendes esés. Éppen a napokban gondoltam arra, hogy a legutóbbi 2-3 nagy esést be kellene Fibo-zni és összehasonlítani az esések mértékét. Jó lenne valahogy megsaccolni, hogy meddig várható lefelé. De ez utóbbi nem túl könnyű feladat.
2020 márciusi esés Ichimoku képe:

Mostani esés Ichimoku képe:

A felhő alakját és a Tenkan és Kijun mozgását nézzétek.
Együtt a kettő:

Lenthor, akkor innen 12500 környékéről várod 13500-13700 környékére fel? Nyitottál longot ezen a szinten vagy még reggelről van?