közgyűlési pontok fent: http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/101697439.html
közgyűlési pontok fent: http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/101697439.html
ne tőlem kérdezd, de bármit megtudsz ttájékoztass minket lgéyzzives :) BREAKING NEEEWS
az a kérdés, hogy vett-e otp-t ma, vagy eladott:)
1600-nál tette vmelyiket, azt jó lenne megtudni holnapi napi irányra:)
:)) Azért a legnagyobb sztoriai nagyon TOPon vannak. tőkét emel kitör a válság, tőkét emelt ázsiában, kína bekrepált, amit akarsz. Zseniális. Ismerem személyesen, egyébként nagyon jó ember, szimpatikus felettébb.
ez a szegény ember már önbeteljesítő. :) Már olyan sokan használják indikátornak, hogy ha nem is lenne igaza, akkor is igaza lesz, mert megszerzi vki az infot, és szalad az ellenkező irányba az ország gdp-jével :) Sztem Csányi is rá fog fanyalodni előbb-utobb matgabra, amilyen szerul áll már ő is :)
jaja, nem mertem szólni Józsinak, hogy ideje kocsit váltani :D
Na, gyorsan átugrottam a pf-re és elolvastam :)
tegnap shortolta :))
jó lenne tudni, hogy holnap mit csinál?
Józsi, búcsúzz a mercitől hamarosan becsődöl :))
ez katasztrófa... Semmit nem értettem a napból, megvilágosultam.
:DDDDD
Majdnem hangosan visítottam :))))
Akkor én holnap beállok 475-re vételre :)))
hopp, így már érthető:))
hááát bameg... Menten magam alá rosok:
"Gondolom nem találtátok volna ki, ezért elárulom vettem egy kis tKOM.ot 524-en napközben...Nem volt könnyű megszerezni, de sikerült...
matgab"
azt gondoltam volatilitás lecsökken, de toszik :) Szóval 3-4%ra ki lehet szállni, visszapötty megvenni. Egyébként törte emelkedő mini trendet, ha afölé visszakerül akkor longolom tovább. 530előtt kiszállok. Felette vissza
a jenkik megint megemelkedik a maguk 1-2%-kat, mi megcsapkodunk itt össze-vissza....
holnap megint felmegy 3-4%-ot... van ennek értelme???
csapkodás magas szinten... fúj! :)
jahh, szépen kitáraztak.
nem is viccnek tette oda :((
minimumos zárás.
ez a 260k nem vicces...
nem tudom, kiszálláson filoztma, közben megborult...
hova megy a telkó???
meglesz a forgalom ma itt is :)