880 környéke meg lett ,egyelőre.
880 környéke meg lett ,egyelőre.
Köszi a chartokat. Elképzelhető most egy felpattanás 12.960 környékére és onnan a jelzett zóna?
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a chartokat és a remek elképzeléseket!
Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, köszönjük a chartokat, nagyon jók.
Sziasztok, jó reggelt!
Mélyebbre megyünk!
Ha letörjük a 12.619-et, akkor a már írt fontos támasz jön a 12.480. Ha tovább esünk, akkor egy sáv foghatja már csak meg a 12.200-12.273.

2021 december 21.-én tettem be. Nézzétek meg a charton a dátumot.
Elég jó lekövettük az elképzelést.

-------------------------------------------------------------------------------

Durva esetben jöhetne hosszú távon egy ilyen mozgás. Ebben sok le és fel mozgás lehet.
Lehetséges, hogy az "A" hullámhoz elég lehet a 12.800 vagy 12.670, esetleg 12.480.
4 óráson:
Naposon így nézne ki:

Ha ránézel a chartra, akkor látszik, hogy háború nélkül is estünk volna. Az eseményeket és híreket mi csak csatoljuk az árfolyam mozgáshoz és kijelentjük, hogy a rossz hírek miatt esünk. Pedig nem. Hamarosan lehet egy "B" hullám felfelé.
Már előre elképzelem, hogy jön majd a hír, az emelkedésre, hogy az orosz támadás kifulladt, vagy küszöbön a fegyver szünet.
Számomra itt a gond, hogy egyre nehezebb short pozit nyitni.
Gond a háború olyan szempontból is, hogy nem látszik a vége.
Német gazdaságnak ez katasztrófa lenne, pláne ha gond lenne az orosz nyersanyaggal.
Az azért olyan szép ,hogy Európa évek óta tökön szúrja magát megszorításokkal, de usa meg ezeket nem lépi meg.
Szóval nem látom, hogy lesz itt felmenetel, ami nem csak korrekció.
Két hete írtam, hogy ez a háború nem olyan adat/hír, mint a korábbiak, ez most is áll.
Az nem lehet,hogy az 5. hullám teteje volt
------------------------------------------------------
Nézd meg lejebb!

Szia Lenthor!
Az nem lehet,hogy az 5. hullám teteje volt 2021.11.19-én?
És akkor most értünk le kb. az A hullám aljára?
A rajzom alapján esetleg lehetne most 1 felkorr és még 1 zutty.
Szia Lenthor!
A havi 5 hullámos chartból (nem log) a tied alapján a Covid aljat adó total szabályos ABC korrekció jön ki. Szép fordított 'W' betű lenne dupla aljjal-:) a Gazdasági következmények miatt simán benne lehet. Mi a véleményed?

Nézve a chartot ezen a héten végig a kihagyott lehetőségeket csináltam /1-2 nap volt jó/, rég voltam ennyire béna.
Felmerül a kérdés, mi lesz a itt jövő héten az indexekkel.
Amcsik tartják magukat azért. látszik kit érint...
Jó hétvégét mindenkinek !!!
Hát a németek, a franciák, meg mindazon országok, amelyek tárt karokkal, lakhatással, pénzbeli támogatással várták a migránsokat, akik tudjuk miket követtek el hálából a befogadásért cserébe.
Most leszek kíváncsi ezekre az elosztási kvótát erőltető filantróp nyugati politikusokra.