Én még 15 perce SP nadaq és dax longot indítottam, de nem hiszem, főleg a dax miatt van kétségem.
Én még 15 perce SP nadaq és dax longot indítottam, de nem hiszem, főleg a dax miatt van kétségem.
Pont az 50%-os fibo-ra jöhetne ki a "C" hullám alja.
--------------------------------------------------------------------------------
Február 7.-én tettem be az S&P500-ról.
Jelenleg már sokat haladt és még el is érheti a célt.
Volt már ugyan egy alj, de lehetséges, hogy csak a nagy "C" hullám kis "a" hulláma volt. Ha, igen, akkor kell még egy kis "c" hullám lefelé.

----------------------------------------------------------------
Egy dolgot nem tudtam eldönteni, hogy a csúcsok a kék vagy a zöld vonalnál voltak.
Ha a zöld vonalnál, akkor a számozás valahogy így nézne ki.
Most ennél az esetnél hamarosan fordulnia kellene felfelé..

Én meg várom a 13200 és a 4200 spy reccset és put All In...ha meg nem lesz mert véletlenül kitör a béke akkor egy 0.236 visszatesztig up All In
a mi jön le, vagy fel...? cca, olyan kérdés mint Kijev. Támasztják a piacot mind Kijevet a védők.
Elsőre és másodszorra se törik le és be...
az álmos könyv szerint ha a 4. nekirohanással letörik, vagy kitör ellenállás alá, vagy fölé akkor v. színű trend folytatás történik (98%-ban)
Van olyan aki meg meri jósolni, hogy INNEN most mi jön le vagy fel ?????? :)
200 hetes van még a DAXban, azt hiszem az még adhat támaszt.
Közel van, nagyon közel.
izgalmas amcsi délután lesz
...ha ezt tényleg az EU meglépi - totális gazdasági összeomlás jöhet (az olajra már tegnap kimondták ennek lehetőségét - akkor az EU hyper inflációban és működésképtelen gyáraival hova fog jutni + a DAX, a BUX-ról nem is beszélve, OTP 600 Ft - ért ocsó lesz, vegyétek:
Kimondták Brüsszelben: még az orosz gázimport uniós felfüggesztése is benne van a pakliban
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220304/kimondt...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220304/maris-s...
Szerintetek...?..LONG...?
Kijev ostroma, a jövő hét ... nagyon benne van hogy letöri(amely szint azonos a hetes M200 -as is + Covid emelkedés 0.618 fibo), törés esetén min a havi M200 -as tesztelésére tippelek 9200 környékén (MACD, RSI és a 2003, 2009 mélypontok szerinti alsó trendvonal támaszszintje, 2003-2021 fibo 50%) 1992- 2009 - mélypontok trendvonal támaszszintje: 5945 környéke.
1992-2021 fibo 0.236 =13244, 0.382 = 11.000, 0,5 = 9188 és 0.618 - 7.446.
2000-es és 2008-as csúcsok 8115 környéke, Covid alj.
Nagy kérdés: marad e Ukrajna, vagy anektálja Oroszország...mivel a cári birodalom része volt, mint Finnország....atomerőmű bombázása és ágyúzása - és úgy h. nem lett belőle tragédia még nem ... óriási a koCzkázat, orosz követelések, Medve a a sarokban Vs. no ide nem tudom mit írjak ...
Reggel írtam, hogy utolsó támasz a 13210 környéke. Ha letöri, akkor bizonytalan szintre eshet.
Kis felpattanás kéne azért,.
ha usa esne délután mi lenn a Dax-al ?
170 is volt már.
-500 pont
249.
Lenthor 219 közel.
Meg is van a 219
DAX 13,300 alatt
-400 pont
Szétrobbanok a dühtől.
504nél nagy mennyiségű shortot nyitottam próba szerencse és jól indult,.
11 pontot hoztam a stopot túl hamar raktam be majd utána 225 pontot esett nélkülem. :(
A paksi atomerőmű tervezésekor a primerkör, benne a reaktortartály burkolata egy repülőgép becsapódását is el kell viselnie. Szétlőhető, mint minden.