Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#92735 Kissherceg Előzmény: #92716

Én még mindig külhonban, szóval ráérek nyitogatással. :) Oldal problémáját pontosan nem tudom, szerencse,hogy nem tegnap keletkezett, mert ma géphez tudtam jönni... :) KT elég alacsony...

#92725 BudFox Előzmény: #92707

hát még én :D

na egyik short pakkom visszavéve...alakul ez....

És most működött a Stop aktiválás végre....megjavították szerintem.

#92716 Ricsi Előzmény: #92707

Mondjuk ezt gondoltam:))

Én ma adtam 250-en is, bár tudom, ott semmi értelme nem volt. De ahogy írtad, én ész nélkül adok-veszek:))

Persze én nem így látom, de ... :))

#92714 Bakiba Előzmény: #92707

Mi a manó volt, hogy nem lehetet ide pötyögni?

260 sell, egészen zárva, ha jön mégegy kör ma, akkor a tegnapival együtt igazán jól kontárkodtam nálatok:))

#92691 Kissherceg Előzmény: #92685

az még pénteken volt. Most nem tudom mi a szituáció, de jó eséllyel csak felfele nyitok :) 17350en álltam nem tudom leteljesültem e esetleg tegnap, ha még nem lefogok...

Herceg, 800 körül shorto…

#92685 Ricsi

Herceg, 800 körül shortolni akartál. Ha ma leesik oda, meg mered nyitni?

Aki ért a témához, 17 25…

#92682 Ricsi

Aki ért a témához, 17 250-en nem lát valami ismétlődő csúcsokat?

#92680 Ricsi Előzmény: #92674

16 800-on realizálom. Remélem. Ha nem ma, majd holnap, mondtam, én ráérek.

#92674 Robag Előzmény: #92665

Remélem realizáltál most, mert innen pattanunk szvsz.

Én vettem volna, ha lenne épp szabad pénzem rá. :)

#92665 Ricsi Előzmény: #92661

Sajna nem ment. Nekem céláraim vannak, most 250 volt. Ha viszik vigyék, ha nem, nekem nem sürgős. Nem nagyon tradelek napin. Kivéve ha nagy nyereséget hoz. Most elgondolkoztam, mert nekem 200 pont 1 nap már jó.

#92638 Robag Előzmény: #92575

Ez a KT eléggé longos, nem?

Ma alapvetően nyaralok, de azért belongolódtam újra.

Kell egy kis ellensúly a topikban lassan eluralkodó shortos hangulattal szemben. :)

#92575 BudFox Előzmény: #92490

mi ez ? továbbképzés ? :-)) egyébként jó volt átismételni újra....

Hát...KT 235...nemigaz hogy ingadozik ez is....volt már 674 is amikor zártunk.

#92489 Amatoregy Előzmény: #92484

bankközi kamatlábak.

BUBOR

Budapesti Bankközi Forint Hitelkamatláb. Az MNB állapítja meg a mértékét a banki kamatok figyelembevételével és teszi közzé minden nap ezt az irányadó kamatlábat.

röviden és érhetően, a bubor is hasonlóan működik.

Története [szerkesztés]

Az Euribort az Európai Központi Bank szabályai alapján állapítják meg, és a frankfurti bankközi piacon jegyzik. Ezt a kamatlábat a bankok közötti műveletekben alkalmazzák az euró-zónán belül, azokban az esetekben, mikor Európa első osztályú bankjai (prime bank) nyújtanak egymásnak hitelt. Az Euribor értékét a 64 legfontosabb európai bank hitelkínálatának kamatlábai alapján a Reuters ügynökség számolja ki és teszi közzé egy meghatározott eljárásnak megfelelően. Az Euribor-t először 1998. december 30-án publikálták, 1999 január negyedikére vonatkozó értékkel.

Az Euribor kiszámítása és közzététele [szerkesztés]

A Reuters egy zárt honlapot üzemeltet, melyhez csak az érdekelt bankoknak és a számítást végzőnek van hozzáférése. Minden banknak délelőtt 10:45 és 11:00 között van lehetősége arra, hogy módosítsa az aktuális kamatlábait, amennyiben ez szükséges. Pontosan 11 órakor (Közép-Európai idő szerint)elvégzik a számításokat: a legalacsonyabb és a legmagasabb kamatlábak 15%-át figyelmen kívül hagyva egyszerű számtani átlagot számolnak a többi adatból és három tizedes jegyig kerekítik. A számítás elvégzése után azonnal közzéteszik az EURIBOR új értékét és a számításhoz felhasznált kamatlábakat.