07.08-án 320 volt a csúcs.. 07.01-02-án 190-200 között lehetett venni. Mondjuk ez eurban 284-285 lehetett volna.
07.08-án 320 volt a csúcs.. 07.01-02-án 190-200 között lehetett venni. Mondjuk ez eurban 284-285 lehetett volna.
jó neked. A mohóságom miatt nem ment el. (Meg nem is voltam gépközelben). Több pénzt meg nem tolok rá. Elég egy bolond leszúrás.
én folyamatosan veszem,most is sorban állok,lassan már remélem fordul
rá fogok állni ezekre a 12:30-as meghúzásokra. Mindig van benne 1 Ft.
mivel nyaralás előtt vettem (július eleje) és nem ment 350-es certi árig így rajtam maradt. Nem vettem hozzá.
túl erős ,de 65ön szerintem tartósan semmiképp nem tud átmenni
ami zavaró (mint ősszel), hogy meg sem kottyant neki a kamatvágás. Ősszel meg a kamatemelésre nem reagált..
mire rávettem magam ,hogy szépen beálljak megint a sorba,megint megfordulni látszik.....
Az agrár termékekkel nem kizárólagosan, mert itt "néha" számítanak a fundamentumok is:))
Igen shorton filózok, mert ez az indiai mese a kevés termésről nekem egy kicsit büzlik, ráadásul lassan a 2006-os csúcsokat ostromoljuk, a világkészletek lassan normalizálodnak, az árak a Nyboton meg az egekben. Na de ne offoljunk itt:))
Egyszerűen a válaszom igen, de technikailag még hiányzik egy pici hozzá, hogy meg is lépjem:))
cukor shorton gondolkodsz???
szvsz.. a cukor hosszabbtávon inkább shortos mint a gabonák...
mármint a világélelmezés szempontjából, s szerintem a cukornád termőterülete könnyebben növelhető, mint a gabonáké... de ez hosszabb távon értelmes szerintem..
gondolom te TA alapon kereskedsz...
Köszi, de az csak az Usában érdekel, mármint a gabona:))
A cukor viszont kezd irgalmatlan magasságokba érni, azért gondoltam hátha, de így is jó:))
brókeri megbízás alapján... brókeren keresztül...
ami lehet adott áras, vagy piaci is...
nem vagyok otthon benne... :(
amióta a nádcukor kiiktatta a cukorrépát, mint cukor forrás (védővám nincs)... és az eu-ban kvázi megszűnt a cukorrépa mg-i termelése, azóta abszolut kiesik...
amíg érdekelve voltam (csokigyár) addig figyeltem, de nagyon távolinak érzem...
bocsi, de nem tudok használható infóval szolgálni...
ha eu-s vagy hazai piacon gabona érdekel arról szívesen...
Cukor nem mozgat meg? Ha igen szívesen értekeznék az áru totyikba róla:))
devizában 90%-ban igen, néha eurchf, illetve usdjpy és eurusd összesen 10%...
de most inkább gabonázok... (ahhoz még értek is egy kicsit...)
jó utat!!! nyaralás??? hova???
remélem nem valami fertőzött országba.. :)