Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#926249 Tozsdeeger Előzmény: #926242

Ezt /politika/ interneten nem szeretem, élőben haverokkal igen. :)

Dax 13,850 ma -150 pont

Usa nem annyira gyenge de ez érthető.

amcsik lassan ébrednek eldől merre.

Ha akarják megint lehet nagy zuhé, de fel is vihetik valamennyire.

dax

#924778 Lenthor Előzmény: #924731

Lehetséges, hogy egy kicsit mozgunk oldalazással a narancssárga téglalapban a további esés előtt.

https://invst.ly/xjqv9

Március 1.-én 14.448 volt a napi csúcs. A lényeg, hogy 14.448 fölé nem kellene mennie, mert onnan longossá válna.

dax

#924664 Tozsdeeger Előzmény: #924495

Putyin népszerűségét nem biztos, hogy a nyugati médiából kell leszűrni.

Összes orosz munkatársam számára az elmúlt 100 év legnagyobb orosz vezetője aki a döbbenetes jelcini züllést és káoszt megszüntette. Egységesen mind azt mondják élhető országot csinált végre.

Igen a nyugatnak ő a patás ördög.

Bárkiből az lesz aki útjában áll egyeseknek.

Semmi sem CSAK fehér és fekete.

Itt nem volt már más választás.

20 millió orosznak Ukrajnában közölték többet nem beszélhetnek oroszul. nyugat tapsolt.

Ukrajnában nyíltan neonáci szervezetek vannak a hatalom közelében, nem gond.

Az ,hogy usa sem engedné, hogy orosz katonai övezet legyen a határainál, és ezt alapelv nem gond.

Kuba atomrakétánál majdnem atomháborút robbantott ki usa, ők ennyire nem viselik el azt amit oroszoktól elvárnak.

Mindegy.

Megjegyzés soha sem volt ilyen rossz magyarnak lenni ott ami óta ezek vannak hatalmon2015 óta. Maga a pokol.

Mindenki aki nem ukrán az ellenség. Az új ukrán nyelvtörvény Európa egyetlen egy országában még csak fel sem merülhetett volna.

dax

#924495 Lenthor Előzmény: #924460

Korábban tanultam az "átkosban" hasonló mondatokat:

"Ha a régi uralkodó osztály nem tud a régi módon uralkodni akkor jön a háború."

Komoly gondokkal küzd, de már nem tud úgy uralkodni Putyin, mint korábban! Mit tesz? Indít egy háborút.

Elodázza, az elkerülhetetlent. Már nem fog úgy uralkodni, mint korábban, hanem egyre rosszabb helyzetbe sodorja magát.

Saját állampolgárai fogják megoldani a problémát, amikor megértik, hogy eljött az Ő idejük.

dax

#924460 Macskaegér Előzmény: #924430

Csak szót értenek, mind két oldal komoly gondokkal küzd és a háború nem megoldás rá, ezt kellene felfogniuk. De most még más nyelvet beszélnek, sajnos.