Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#92307 Amatoregy Előzmény: #92302

mit szóltok a eurhuf cseréhez usdhuf-ra. Olyan nagy különbséget nem látok tőkeáttétben sem, viszont az usd hevesebben reagálja le a ft gyengülést.

Meg nyugodtabb nap lenne és később ütik ki.

Ellenvélemény?

#92304 banyaiz Előzmény: #92300

ez igen változó volt, láttam már nem egyszer erősödni is vágásra. Gyengülnie kellene elvileg, de a piac beárazta már a 0,5-öt, és annyit is vágnak akkor ez érdemben nem fogja befolyásolni. Meg kérdés Simor dumáját, hogy reagálják le.

Akkor szokott inkább mozogni jobban, ha nem a várakozás szerint van a vágás, vagy elmarad pl.

#92302 NightLord Előzmény: #92298

az eurhuf -ot nézd, a certinek nincs önálló mozgása..

fxproban be tudod kapcsolni.

#92296 banyaiz Előzmény: #92294

:)

Vagy csak sima eur vétel, akkor nem kell félni a kiütéstől. Igaz nincs is rajta akkora profit ha itt fordul. :D

#92294 Rowan Előzmény: #92289

azt hiszem nekem elég az izgalmakból :)

inkább USDHUF-ba kellene beszállni? a 180-as kiütési ár mégiscsak távolabbi

#92291 NightLord Előzmény: #92277

Te a certin mit akarsz grafikonozni meg elemezni? Ez egy derivatív termék : ) Az alapterméket kell figyelni, arra meg az fxpro kiváló.

Kíváncsi vagyok mit reag…

#92289 banyaiz

Kíváncsi vagyok mit reagál a vágásra, és mennyit mernek vágni. Szinte biztos, hogy csak felet, de lenne vér a pucájukban nyomhatnának egy százalékot is. Szemezek nagyon eur vétellel, idén még jó lenne ezen a szinten vsz.

Ez a certi amit írtok 260-as korláttal van, ez izgalmas téma, kell jöjjön egy korrekció a héten a részvénypiacokon szerintem, csak nehogy addig 260 alá szúrjon.

#92288 Rowan Előzmény: #92277

bocs, certi grafikont nem nézek, szerintem azt felesleges elemezni, úgyis az EURHUF mozgást követi