Hol követed grafikonnal, mert az Peti ezt nem tudja importálni az amiban!
Hol követed grafikonnal, mert az Peti ezt nem tudja importálni az amiban!
egyenlőre órásig minden időtávon longos
majd meglátjuk
hánykor van kamatdöntés?
Nyitóban 170 ft-ért is eldobálták, sztem kár volt...Persze lehet, hogy tévedek. Oly sokszor ment már ellenem a piac, nem is számolom...:)
Azért beálltam 174-re,
Én is ideges voltam, hogy a 181-emmel nem vettek fel! :))
ersten nézem ott nincs realom.. KBCn van..
Erstében valami 170-174es értékek vannak.. ezek mik?
na jól beégetem magam :)
Pénteken még mérges voltam, hogy nem kaptam 180-ért certit, ma már inkább nem is kell :S
mi van, ha már be van árazva a kamatcsökkentés és nem reagál rá a FT különösebben? Félek tőle, engem itt mindig csak szivatnak :)
aham..köszi, nem szoktam certit figyelni.. kiveszem a szűrésből mindig.. köszi
EBEURHUFTL02 certi
mintha gyengűlgetne a forint ici picit..
hol lehet ilyen 265körüli áron venni? szintén virtuálisan?
Régebbiek nekem is, a péntekiben még nagyon bízom.
nekem a pakkom július eleji. Nem ment fel a célárig, most már bukóban van a pozi.
Én még várok a fordulatra. Lehet, hogy nagyon megszivatnak....
Egyébként ez az idei forint erősödés kisértetiesen hasonlít a tavalyi erősítéshez, utána majd jól beadják. Már bajnai is azt mondja, hogy nem kizárt a 300fölötti € újra..
még szép.. egyébként nem tudnának fél év alatt 20%-os profitot zsebre vágni.
;-)
certiben 3 verzióban gondolkodhatok:
- most nyitóban eladom (bukó realizálva)
- lejjebb beteszek egy vételi megbízást a stop miatt és ezzel aktiválom az eladást (kérdés, hogy hová?)
- átkötöm usdhuf certire és van még + 1 %-nyi időm (mert azt lejjebb üthetik ki)
vélemény?
Megérkeztünk 265 alá. Egyik szemem...
nekem is...
Szia,
na már eljutottam oda, hogy én is eurót akarok venni a nehéz téli napokra tartalékolni.. :)
ma lesz kamatcsökkentés.. kérdés, hogy visszadobja-e a forintot 272ig? (laikusként mondom a számot) és utána kezd visszaerősödni újra.. vagy ma kellett volna még venni délelőtt?!
ameddig ilyen hurá hangulat van, addig erősödik a huf is..
nem TA alapon lehet erős a 265, hanem a fx-kereskedők állítják, hogy az fontos szint, így gondolom, ha ott átmegy, akkor továbbviszi a lendület... vagy csak stoppokért mennek ár...
mindenesetre 260 alatt a hitel visszafizetés jön mint verzió...
Én is vettem még 266,6-nál. De még erősödik majd a forint, remélem a 262 megállítja. 265 lenne az ellenállás?
vettem eur-t 267,2-on... meglátjuk...
mindenki szerint a 265 bivaly ellenállás...
ha tovább erősödik, akkor devizahitelt törlesztek...