Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Technikai kérdések

CFD kamat

#289263 obama

most olvasom egy másik fórumon, hogy CFD kereskedésnél a long pozinál napi kamatot kell fizetni a pozi után (ez rendben van) shortnál viszont nekünk fizetnek? Ez tényleg így van?

Re: limit megbízás

#289052 obama Előzmény: #289036

Köszönöm ez jó hír :). A HP-ról van szó egyébként:). Ha nem fogja egyből nyitóban eladni, akkor zárom manuálisan.

#289049 archenius Előzmény: #289045

Emlékeim szerint.

Mint ahogy nem lehet egyszerre SL és TP megbízásod. Vagy egyik, vagy másik.

Jó nekünk a forex. Ott rés is ritkábban van. :)

#289042 archenius Előzmény: #289036

Normális tőzsdén. :)

BÉT-en, ha nem volt kötés az aktiválási áron, be sem kerül a megbízás a könyvbe. Átugorja, és szépen ott marad poziban. :(

limit megbízás

#289023 obama

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem felétek, hogy ha veszek egy rv-t shortra beadok egy limitáras kiszállót 5%-on és csak a nap folyamán kb. 1-2 %-ig megy el. Utána a következő napon gappel lefelé nyit kb. -10 % on. Ilyenkor milyen áron adja el a részvényt? Egyből nyitóban? Vagy csak az adott limitáron és akkor -10-en el se adja?

Előre is köszönöm a segítséget!

Re: BÉT árak

#280669 Amatoregy Előzmény: #280666

:) egyszerű. Én elakarok adni valamit 1000 Ft-ért. Te meg ugyanilyet akarsz venni 800-ért. (Mondjuk óra, bicaj stb.) Itt sincs jutalék, csak mások az érdekek. Vagy megegyezünk vagy nem. Ha kevés óra van, akkor megveszed és emelsz a vételi áradon. Ha sok óra van a piacon akkor én viszem lejjebb az eladási árat...

BÉT árak

#280666 vogel

Valaki elmagyarázná nekem, hogy mire jó és kinek az, hogy vételi és eladási árfolyam van a BÉT-en? Abszolút nem értem. Azt hittem, ilyen akkor van, ha a díjakat is kell csöpögtetni, pl. bankoknál devizaváltás. De a BÉT-en is, százalékban kell díjakat fizetni, így aztán fogalmam sincs, mire van a vételi/eladási különbség. Főleg, hogy ha amit veszek, azt más eladja, de különböző áron???

Biztos nagyon el vagyok tévedve, és valami alapvetőt nem értek, sajnos.

Most eszembe jutott valami, talán ez a megoldás: a különbözet megy a BÉT-nek, a tranzakciós díj meg a brókernek. Na, ha ez volt a megoldás, akkor mindegy, azért elküldöm az üzenetet.

Re: nincs cím

#92124 wiking Előzmény: #92123

Gyorsítja a gépet, ha korlátosan meg van szabva mennyi mehet gyorsan aztán korlátoz akkor is jó, és stb.

#92123 wiking Előzmény: #74678

Forgalmat nagyban tudod csökkenteni - több Gbájttal- ha a win/system32/drivers/etc/

alatt a hosts fájlba beteszed a kitíltandó reklám és különféle számláló url-jét.

Egy kis minta az enyémből:

27.0.0.1 localhost

127.0.0.1 www.keymedia.hu

127.0.0.1 www2.keymedia.hu

127.0.0.1 hu.search.etargetnet.com

127.0.0.1 ad.adverticum.net

127.0.0.1 www.keymedia.hu

127.0.0.1 audit.median.hu

127.0.0.1 ad.hu.doubleclick.net

127.0.0.1 www.google-analytics.com

127.0.0.1 audit.webinform.hu

127.0.0.1 top.yahun.hu

127.0.0.1 img.adverticum.net

127.0.0.1 traffic.index.hu

127.0.0.1 imgs.median.hu

127.0.0.1 audit.median.hu

#74678 Kissherceg Előzmény: #74665

sztm hvd fel vodefonet, sztm a korlátln azt jeleni, hogy első 10giga letöltéss ingyen teljes sebességgel letölthető, később korlátozott a sebessége...

#74665 hosszhuszár Előzmény: #72025

Vodafon internetet használok most, nincs wifi ismét itt, és egy üzenetet kaptam, felugró ablakban, hogy elérte a gprs korlátot.

Ez mit jelent?

Az előfizetésem korlátlan.

Köszönöm.

#72025 Lovax Előzmény: #72023

Van hogy nem kap IP címet a DHCP szervertől a laptop - nekem rendszeresen előfordul és ezért bár kapcsolat van, internet nincs.

Win XP-ben tálcán jobklikk a wireless ikonra majd Status-ra, eztán a második fülön Repair. Ez erőszakkal megújítja a hálózati beállításokat és néha segít. Feltéve, hogy a hálózati kapcsolati beállítások automatikus IP cím kérésre vannak állítva - ahogy azt a hálózatok 99%-a szereti.

#72016 Amatoregy Előzmény: #72015

ráklikelsz a wifi inkonra.

- megkeresei a hálózatokat,

- keres lakat nélküli (szabad)

- ráklikkelsz

- csatlakozás (once..)

#72015 matgab Előzmény: #24418

Egy olyan technikai jellegu kerdesem lenne, hogy mit kell atallitani a laptopon, hogy a helyi WIFI-t tudjam hasznalni a laptop-omon, ha a halozatot amugy erzekeli?