Valami ilyesmire számítottam, azért ezen a szinteken már remeg az ujj a longosoknál is, hogy eltegyék a profitot plusz egy kamatydöntés, ja és a Nagy testvérnél is azért várható egy kis pihi:))
Valami ilyesmire számítottam, azért ezen a szinteken már remeg az ujj a longosoknál is, hogy eltegyék a profitot plusz egy kamatydöntés, ja és a Nagy testvérnél is azért várható egy kis pihi:))
Én reggel nyitóban adtam egy keveset, nem tűnik rossznak:)
Sima reggeli speka volt-van, ázsiai hatásra magas nyitás, de. lecsorgás, tötymörgés 14h meglátjuk. Minden esetre ha lesz kori ideális első belépőnek gondoltam a reggeli pattanást, ha nem lesz kori akkor a stop megvéd:))
én már a nyaralásom végéig kihagyom.. nincs kedvem közbe agyalni a dolgokon, augusztus 5re meg nem leszek még.. elég ha 10.én már szakad... akkor beállhatok
Jó ez a grafikon,piszkos kíváncsi leszek hogy mennyire lesz pontos jelen időszakra :D
Az előző csúcsról lefordulás pedig szinte meg is volt....
Egyenlőre jónak néz ki, remélem bejön! Grat a gyorsaságért!
Shortot nem megkapunk, hanem eladunk:)))
Én is mindig így beszélek, a brókerem meg azt hiszi, pont az ellenkező poziban álltunk be.
Megkérdem, megkaptuk-e 250-en. Dehát ott eladni akarunk!!! :)))
Jó reggelt!
Rég nem jártam erre, ma viszont késztetést éreztem egy kis sell gomb nyomogatásra, amit 249-en megtettem, lássuk a késztetés jövedelmezőségét, vagy ........:))
szintén..
Állítólag augusztus 05re jön az esés, mert valami 2002-es grafikon alapján haladunk..
legyen ez az én ajándékom nektek nyaralásom előtt.. a nyereségből 10%profitot kérek :))
http://kepfeltoltes.hu/view/090724/dax_2001_anal_gia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó regelt!
Ki hova tette a Sortjait??
ennyim 17250-en várakozik! :) De lehet, hogy másodszorra már nem jön fel, sőt lehet, hogy másodjára jobb lenne ha nem is kaptám meg :)) ! De azért próba cseresznye!
össze ne törd magad
Engem spec nem érdekel mit csinálnak elhúzok egy hétre és teszek a tőzsdére, csak süttetem a hasam, lógatom a lábam és pihenek :-)
Én meg a székről esek le :))
Bocs nem voltam gép előtt
Nem tom, de úgy tűnik nem sok vihart kavart
Majd a végére leesik nekik a tantusz
azért előbb-utóbb csak összejön neki )
usákoknak úgy látszik lassú a felfogásuk
Meddig dumál, mert idáig nem sokat tudott felbeszélni belőle...
csakhogy mennyire képben tudok lenni, az Istennek nem értettem miért is dumáltok a hétvégéről csütörtökön...basszus...péntek van. :-)
16950 -en teljesül a shortom záróban..már csak USA -nak, meg Nikkei -nek kell esnie a hétvégén..