Én is elkúrtam a mát...
Én is elkúrtam a mát...
Én nem is tudom, hogy hol kezdjem, ha leírnám a mai napom ti röhögő, én sírógörcsöt kapnék :)
Összességében mínuszos tdt egyenleg, százszor átrágott, végül kihagyott vagy lekésett - később nyerőnek bizonyuló beszállók, beragadt pozik, mi kellhet még egy kellemes hétvégéhez, már nagyon jól fog jönni a jövő heti nyaralás...
A kupoláját! Ezt jól elbénáztam.
Kezdtem életem első beállított stopjával, amit jól is állítottam be, mert tényleg nem jött le odáig.
De mivel követő stopnak szántam, és ezt mihamarabb ki is akartam próbálni, a 17141-es csúcs örömére feljebb húztam 50 ponttal. Egy darabig szép is volt, de délután kezdtem sejteni, hogy korai volt még felhúzni. Ezért vissza is tettem (volna) az eredeti állapotba, csak én hülye a stop aktiválási ár helyett a limitárat módosítottam! Azaz maradt a magasabb stop, de nem vettem észre. Amikor rájöttem hogy gáz van, már visszavonni sem volt időm, kivágott a lokális minimumon.
Ez még hagyján lett volna, mert így is nyerőben volt a pozi, de sürgősen javítani akartam a helyzeten. Ennek eredményeként sikerült a maradék nyereséget is mínuszba vinni egy gyors mini shorttal és mini longgal, természetesen ellen ütemben a piaccal!
Na és befejezésként a longtól sikerült pont a záró felkötés előtt megszabadulni.
Hát gratula magamnak!
Végülis nincs komoly veszteség, de ha békén hagytam volna az eredeti stoppot és kikapcsolom a gépet, akkor jobban állnék most.
hát, mit is mondhatnék .... &@&@&@đ#}{{&>><#& csak ezt akartam mondani. :-)) (short pozi) :-))
Nem igazán dühi, de valami baj van a meglátásaimmal:
Ma előbb ricsit akartam venni, már beírtam de még nem küldtem a 36 400-es ajánlatomat, amikor jött egy 500 pontos szakadás( azóta már 1000), pár perce jöttem vissza láttam, hogy a mol szépen tartja magát 13 350-en gondoltam akkor long, megint a küldés előtt álltam amikor kapásból 250 ft-ot zuhant, tegnap 1 mp-vel a teljesülés előtt kaptam ki a könyvből a 3585-ös otp vételemet - 100 pontos esés követte...
Lehet, hogy hagynom kellene a tőzsdét néhány napra, mert előbb-utóbb még teljesül egy őrült tdt longom :))
En meg 4800 ota shortolom a daxot, sikeres ember vagyok -e? : )
elkúrtam otp longomat :((((
Ez az egy a kulcsszó.. ha marad pénzed.. én erre vigyázok.. ezért nem bukom,de nem is nyerek.. rövid tradekre veszek parával.. bele kellene már ülni a longba és gép lecsuk, fül befog.. holnap hetedik fehér gyertyára elég merész dolog, de menni akar a piac..
egyébként már százszor mondom a csökkenő trend vonal áttörése miatti örömködést, így nem kell adni a paicot még mindig, mert emelkedő trendbe lép a piac
Én nem agyalok most ennyit, mert amit én gondolok, látom, nem jön be. Én nem visszatesztet várok, hanem egy nagy zuhanást. De nem akar bekövetkezni, csak fel, fel, fel. Így reggel szétnézek, és megfontoltan vásárolgatok, amiket le is zárok. Pontosabban reggel zárogatom a shortjaimat ha úgy látom, és este visszanyitom.
Délelőtt amikor 13K-nak nekiment a MOL, vettem, záróban kidobtam. Megint shotban ülök. De én türelmes vagyok. Igazából, ha akkora türelmem lenne akkor is, amikor jó irányba mennek a dolgok, már ..., nem is tudom mennyi pénzem lenne.
Te sem vagy már mai motoros, tudod, mindig lesznek lehetőségek. Ha marad pénzed. Mármint jókor venni. Én azért állok short oldalon, mert jó áron akarok venni.
Ezek az árak nem jók, mármint egy tőzsdésnek. Jó annak, aki 10 évig nem néz rá (legalábbis azt mondják, én ebben sem vagyok teljesen biztos). Jó azoknak, akik nagyban játszanak, és jó áron akarnak borítani. Nekem már magasak.
de olvastam.. nem ezt mondom? paráztatás jobbról balról..
minden szikrára várom a visszatesztet, ami persze továbbra sincs.. mert mindenki ezt hajtogatja..
elfér ez a hír is a többi leduma mellett, mégsem megy vissza a piac.
Hát ha bele mersz venni OTI-ba. Nem olvastad a leminősítést?
holnap repül pár short.. beindul az sc.. vehetek bele 3600on otp-be.. hati 16800ba..
reggel is.. be kellett nyomni a víz alá azt a sz@ros hatit, hogy kidobjam nyitó után parával a longot... most meg nézek ki a fejemből..
és még képesek hatit lekötni buxot meg fel..
áhhh.. hogy a rák egye ki a belüket.. :)
hogy azt a paráztatos jó édes anyukáját az OTP visszafogó, adogató baromarcúnak, aki egész nap adja a piacot, meg lasszóval tartja az árfolyamot napközben és képes 0FT elmozdulásra adni a zárót a nyitóhoz képest, most meg sajnálja az ember, hogy nem vett..
minden nap várom az emelkedést paráztatják az embert jobbról balról....
hogy is mondja Mutley kutya: raszom f@szom gaszom..
Mutley... doo something..........................
Megjönnek a táborból, mindenkinek bele lesz elöl nyírva :D
Lehet ez lesz az új trend :) Sőt ez a trend tuti növekvő, mert előbb-utóbb visszanő :)))
Kaptam pm-et de nem tudom elolvasni. Kezd gyanússá válni ez a böngésző frissítés ...
:(
sziasztok.
Megoldottam, barnítókrém, nemlátszik, annyira...........
Csajok így is odáig vannak érte :))), láttam a vonatnál :)))