Dax mai minimum 14,080
Most 14,125 -335 pont
Jó reggelt, köszi az iránymutatást. Elég széles a zóna. Alapvetően én is lefelé várnám, egy jó kis belépő kéne újra.
Várhatóan eszkalálódik, nem csak Ukrajnában hanem más régiókban is. Igen nagy a tét, Taiwan, Közel-kelet, Bosznia-Hercegovina és Dél-Amerikában Venezuela-Kuba - jujjj. Vagy CSODA történik és Ukrajnába megáll - ami nehezen hihető a mai napon.
Ezt a Pf.-n tegnap tettem ki, úgy látszik más is észrevette-:) ...döbbenetes igazságok. Szóval mitől is emelkedik egy tőzsde, vagy esik..?!..nem hírtől, hanem ami mögötte van, mi meg megpróbáljuk kitalálni merre az arra...és összeszedi a morzsákat.
Dax 14,200 ra vissza !!!
SP 4320 a vissza, szép,. ezt hoztam.
Stop ütött.
Lehet visszahúzzák zárásig valamit, longot kéne, de hagyom.
2022. február 28. 17:49
Az ukrán média szerint az orosz elnök Emmanuel Macron francia államfővel közölte, milyen feltételek teljesülése esetén vonja vissza az orosz csapatokat Ukrajnából.
Vlagyimir Putyin telefonon történt egyeztetésük alkalmával közölte Emmanuel Macron francia elnökkel a béke feltételeit – számolt be az Ukrainszkaja Pravda. A lap szerint az orosz elnök három alapvető feltétel teljesülése esetén vet véget az orosz-ukrán háborúnak, ezek pedig az alábbiak:
Amerikai függetlenség óta így van, akkor ment át angoloktól oda a pénz és hatalom....
Mindenesetre az USA a pénzért és a hatalomért, a világ hegemóniáért mindenre képes.
Az a baj, sokaknál minden csak fehér és fekete.
usa és nyugat a jó és orosz a gonosz.
Pedig egyik sem jobb a másiknál....
Most valószínűleg felmegy egy abc 14400 körülre és onnan le egy akkora hullám, mint az utolsó le.
Véget értek a mai béketárgyalások Oroszország és Ukrajna közt. Eddig úgy tűnik, nem sikerült megállapodni még csak a tűzszünetben sem.