Sőt!
Kettőt!
Egy oroszt és egy ukránt!
en is az eredmenyeket lesem hogy mikor irnak mar errol valamit... sztem mindket fel elmobdja a problemaikat, de azert en biztosan bevontam volba oda egy pszichologust is lehet buta otlet, de miert ne ?
"Erről Podaljuk ukrán elnöki tanácsadó nyilatkozott a helyszínen tartózkodó újságíróknak, írja a CNN. Elmondta, hogy a tárgyalások első köre véget ért, ennek a célja az volt, hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén. Annak érdekében, hogy további lépések születhessenek, mindkét fél visszatér a hazájába, hogy a továbbiakról egyeztethessenek – ez tehát összecseng azzal, amit az orosz fél is kommunikált."
Ezt eddig inkább pozitív jelként értékelem.
De ez megváltozhat elég gyorsan.
otp is beárazta, de nem vettem bele. Putyinnak most nagyot kell harapni mert másképp nem ért el sokat. Krím és az oroszlakta területek sorsa. Eu tagságra rábólintanak - most nem tudom de mintha lenne eunak egy megállapodása NATO védelmére, és most van alakulóban az eus saját védelem kiépítése de gondolom ezt tudják oroszok. Szerintem ukránoknak deklarálni kell nem akarnak NATO tag lenni.
Ezen én is gondolkodtam, néztem a flightradart az elmúlt napokba és olyan érzésem volt, hogy az amcsik feltérképeznék a román, magyar, szlovák, lengyel, litván oldalt, hogy ha támadnának, akkor hol lehetne feltartóztatni...
Rögtön az elején kiküldték az újságírókat.
Az oroszok a logisztika miatt akarnak időt nyerni, az ukránok, hogy felkészüljenek a további ostromra, fegyverszállítmányokra.
Azt sem tudom, hogy ha megegyeznek most, az jó jel-e, mert mi van, ha akkor Putin Európa felé fordítja a tankokat?
Tegnap egy Európa Tanács képviselő azt vizionálta, hogy ha Ukrajnában végzett, akkor jön Moldova és Gruzia (ez kb 1-1 nap lehet) majd a Nyugat-Balkán.
Ebben az esetben nehéz elképzelni, hogy kihagynák a közlekedést a Kárpátokon keresztül.
Van még néhány problémás kérdés a fejemben, de ennyi most elég.
Zelenszkij aláírta az uniós csatlakozási kérelmet (444.hu)
na most Orbánék lépéskényszerben, de megigérhetnek ukránok fűt fát facsigát a magyar kisebbségre vonatkozóan.
Amúgy szerintetek, jó jel, vagy rossz, hogy 5-6 órája tárgyalnak, és semmi infó nem jött ki, hogy wtf van?
Amcsik már a megegyezést árazzák.. #tothemoon
Nem ismeri a mi naptárunkat, ezért mindenre fel kell készülnünk, mert mindenre képes.
mire gondolhatott a szerző jellegű töprengés.
állítólag a fertőzéstől védik, esetleg a delegációt befertőzik és viszik Putyinra, de gondolom vannak egyéb eszközök is. Régebben voltak a delegációkban olyanok akik blokkolták vagy kikutatták a másik oldal gondolatait, a másik oldalon meg voltak akik ezeket blokkolták :) tényleg.
érdekes, nem tudom, hogy Putyint így védik, vagy "csak" attól tartanak, hogy valamelyik titkos szolgálat ráküld egy drónból egy rakétát...?!
Azt jelenti, hogy Kadyrov túl sok fehérje port szippantott fel... tegnap Boris Johnson vagyonát zárolta csecsenföldön :)
Úgy látom nem mernek közelebb ülni a főnihez

néhány tisztviselő nyilatkozatot közölt arról, hogy incidensek vagy akár összecsapások is elképzelhetők a NATO és Oroszország fegyveres erői között. Úgy hisszük, hogy az ilyen kijelentések elfogadhatatlanok.Peszkov ezután az mondta: nem szeretné nevükön nevezni az érintetteket, majd utána mégis közölte, hogy többek között a brit külügyminiszterre, Liz Trussra gondolt, aki az utóbbi napokban valóban számos alkalommal nyilatkozott az orosz–ukrán háborúval összefüggésben.Nemrég egyébként a brit védelmi miniszter is reagált Putyin kijelentésére. Ben Wallace azt mondta, hogy az orosz elnök szerinte csak arról akarja elterelni a figyelmet, hogy zűrzavar uralkodik a csapatai közt.
Zelenszkij:... született 1978-ban zsidó családba, egyetlen gyermekként.
Én nem is értem... Miért van az, hogy mindig mindenhol üldözik őket, pedig ha hatalomba kerülnek, akkor ott az országok prosperitásba és tartós béke állapotába kerülnek... Ja nem ide...