Köszi Tomy75, de itt is valami kötőjeles dolog lesz, mert az s&p 500 az így néz ki:
ESU9-GLOBEX-FUT
De ez alapján próbálgatom és sehogy sem jó :(
Köszi Tomy75, de itt is valami kötőjeles dolog lesz, mert az s&p 500 az így néz ki:
ESU9-GLOBEX-FUT
De ez alapján próbálgatom és sehogy sem jó :(
Elvileg ez az....
AP9Z.AX SPI200 DEC09
AP9M-.AX SPI200 JUN09
AP0M.AX SPI200 JUN10
AP0H.AX SPI200 MAR10
AP9U.AX SPI200 SEP09
AP0U.AX SPI200SEP10
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy milyen symbol alatt tudom behívni az ausztrál index futures-t, az SPI 200-at?
Köszi
Egy tegnapi peti_exportra lenne szükségem, ha valaki fel tudná tenni, vagy direktbe elküldeni...
681201@gmail.com-ra
Köszi előre is.
Hosszabb távon jobb a logaritmikus, akkor ha volt az idősikban nagyobb árváltozás. Ez a magyar piacra mindenképp igaz ha 1-2 éves távot nézel. Valahol olvastam azt, hogy 30-50% eltéréseknél már érdemes ezt is nézni.
Hogy hol tudod ledefiniálni ezt, nem tudom. Én azt csináltam, hogy az egyik munkalapon (sheet) így állítottam be a grafikont és mintának elmentettem alapértelmezettnek, így azon a lapon nálam logartitmikusan, a többin pedig az eddig megszokott beállításokkal jelenik meg a chart.
Hölgyek, urak! Hogyan lehet a chart lineáris/logaritmikus mivoltát alapértelmezettként beállítani? Tehát ha újat nyitok, akkor eleve olyan legyen.
Egyébként minden időtávon jobb a logaritmikus?
(ha már volt szó erről akkor bocs)
Sziasztok! Szeretnek kerni egy penteki petiexport-ot. Koszi elore is: lukit
Ticker = ParamStr("Symbol", Name() );
PlotForeign( Ticker, Ticker, ParamColor("Color", colorCycle ), ParamStyle("Style") | GetPriceStyle() );
period=r1 = Param( "Look Back", 20, 2, 200, 1 );
Plot(HHV(C, Period),"Highest High",colorGreen,1+4);
Plot(LLV(C, Period),"Lowest Low",colorRed,1+4);
háj, ebből mit kellene kibányászni, h ticker váltásnál ne kelljen átírni a parametersben az aktuális tickernévre a cuccot?
thx.
ÁÁÁÁ! Egy 1,5 szobás panellakás után érdeklődnek! Jóárasítva van! 7 alatt odaadnák újpesten!
ÁÁÁÁ! Egy 1,5 szobás panellakás után érdeklődnek! Jóárasítva van! 7 alatt odaadnák újpesten!
na beindult a bolt? nekem full hulla szag.. tegnap a comon frissítettem 40lakásomat de semmi érdeklődés..
ma este nem leszek holnap napközben vmikor, mert rohangálok én is. de majd dumcsizunk, és köszi
Segítek majd este, lassan el kell mennem lakásokat mutogatni!
Na itt vok, hol kezdjem a dolgot? ezt az ami telepítést? majd visszaolvasok a topicban.
KBC reálom van, akkor azzal fut a cucc, de gőöm sincs honnan kezdjem a letöltést..
Tisztelt lukit !
Feltettem a forrást a netre http://clownfish.uw.hu/PetiSrc.zip.
Az EnumProc.cpp forrása a netről van. Nálam nem fagyott.
Örülök, hogy te is át nézed a plugint. Mostanság nem volt időm foglalkozni vele. Egyszer csak összehozunk egy tökéletes verziót. :)
Köszönettel:
CF