Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#104626 Kusti Előzmény: #104456

Köszi Tomy75, de itt is valami kötőjeles dolog lesz, mert az s&p 500 az így néz ki:

ESU9-GLOBEX-FUT

De ez alapján próbálgatom és sehogy sem jó :(

#104456 Tomy75 Előzmény: #104093

Elvileg ez az....

AP9Z.AX SPI200 DEC09

AP9M-.AX SPI200 JUN09

AP0M.AX SPI200 JUN10

AP0H.AX SPI200 MAR10

AP9U.AX SPI200 SEP09

AP0U.AX SPI200SEP10

Sziasztok! Nem tudja va…

#104093 Kusti

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy milyen symbol alatt tudom behívni az ausztrál index futures-t, az SPI 200-at?

Köszi

Petiexport

#102112 balacy

Egy tegnapi peti_exportra lenne szükségem, ha valaki fel tudná tenni, vagy direktbe elküldeni...

681201@gmail.com-ra

Köszi előre is.

#101545 balacy Előzmény: #101074

Hosszabb távon jobb a logaritmikus, akkor ha volt az idősikban nagyobb árváltozás. Ez a magyar piacra mindenképp igaz ha 1-2 éves távot nézel. Valahol olvastam azt, hogy 30-50% eltéréseknél már érdemes ezt is nézni.

Hogy hol tudod ledefiniálni ezt, nem tudom. Én azt csináltam, hogy az egyik munkalapon (sheet) így állítottam be a grafikont és mintának elmentettem alapértelmezettnek, így azon a lapon nálam logartitmikusan, a többin pedig az eddig megszokott beállításokkal jelenik meg a chart.

Hölgyek, urak! Hogyan le…

#101074 Csusza

Hölgyek, urak! Hogyan lehet a chart lineáris/logaritmikus mivoltát alapértelmezettként beállítani? Tehát ha újat nyitok, akkor eleve olyan legyen.

Egyébként minden időtávon jobb a logaritmikus?

(ha már volt szó erről akkor bocs)

Penteki peti mentes

#95897 lukit

Sziasztok! Szeretnek kerni egy penteki petiexport-ot. Koszi elore is: lukit

Ticker = ParamStr("Symbo…

#91654 _pda_

Ticker = ParamStr("Symbol", Name() );

PlotForeign( Ticker, Ticker, ParamColor("Color", colorCycle ), ParamStyle("Style") | GetPriceStyle() );

period=r1 = Param( "Look Back", 20, 2, 200, 1 );

Plot(HHV(C, Period),"Highest High",colorGreen,1+4);

Plot(LLV(C, Period),"Lowest Low",colorRed,1+4);

háj, ebből mit kellene kibányászni, h ticker váltásnál ne kelljen átírni a parametersben az aktuális tickernévre a cuccot?

thx.

Re: zabásnak

#89999 Zabás Előzmény: #89994

ÁÁÁÁ! Egy 1,5 szobás panellakás után érdeklődnek! Jóárasítva van! 7 alatt odaadnák újpesten!

#89998 Zabás Előzmény: #89994

ÁÁÁÁ! Egy 1,5 szobás panellakás után érdeklődnek! Jóárasítva van! 7 alatt odaadnák újpesten!

#89994 Hathor Előzmény: #89990

na beindult a bolt? nekem full hulla szag.. tegnap a comon frissítettem 40lakásomat de semmi érdeklődés..

ma este nem leszek holnap napközben vmikor, mert rohangálok én is. de majd dumcsizunk, és köszi

zabásnak

#89984 Hathor

Na itt vok, hol kezdjem a dolgot? ezt az ami telepítést? majd visszaolvasok a topicban.

KBC reálom van, akkor azzal fut a cucc, de gőöm sincs honnan kezdjem a letöltést..

Re: forras + bugfix

#87918 Bohóchal Előzmény: #87438

Tisztelt lukit !

Feltettem a forrást a netre http://clownfish.uw.hu/PetiSrc.zip.

Az EnumProc.cpp forrása a netről van. Nálam nem fagyott.

Örülök, hogy te is át nézed a plugint. Mostanság nem volt időm foglalkozni vele. Egyszer csak összehozunk egy tökéletes verziót. :)

Köszönettel:

CF

több fibó

#87906 balacy

Hogyan tudom megoldani, hogy többféle fibót tufjael használni, úgy, hogy mindegyikhez egy-egy ikon legyen társítva: legyen egy kék, egy piros stb. vonalakat tartalmazó.