de legaább örülsz a sikerednek :))
de legaább örülsz a sikerednek :))
rájöttem :o))) csak kár, hogy ez is csak a fejemben marad; pedig az új kormánynak szívesen és olcsón megszámítanám; de ha sanyibá megkeres óriási versenyelőnyhöz juthatna az ötletemmel :o) hát de ezt is csak a fióknak találtam ki, mint a nagy írók :o)))
akkor vegyünk egy kis osztalékost...
buxer ! ne idegesíts fel ! a pannonpumán kívül volt valami értelmes hsz-e ?! ................
SWISS: Traders saying the SNB intervened via the machine before running out of limit, with a Swiss bank then asked to intervene on their behalf. Euro-dollar also said to have been sold as a way of buying dollar-Swiss.
hulla szag, magyar piac alulsúlyozása :)
:) Arra nekem is összeszorul a gyomrom. Ha levágnák az újját nem zavarna, de hogy felhajtják a körmét az gáz.
http://www.asoka.hu/asoka_uj/csengohang.htm
És bsszus, be is mászik!
:)))
sztem is.
á !
valaki lát valami irányt ? mert én spec semmit most.
ember benéz ide ebéd közben, mert olyan kedves címe van, erre körömgombáztok... Ennél még a patkányok is jobbak ovltak Lili :))
pont eltalaltad azt a reszt, amit legjobban kifogasolok a reklamban!
:)
a koromfelhajtast....:)))
Ha mégegyszer körömgombásnak nevezel, felhajtom a nagylábadújján a körmöd, mint egy motorháztetőt!
És ha ez nem lesz elég, szólok a barátaimnak is és csapunk egy jó kis bulit!
ja bocs :o)
engem meg anno hogy kiütöttek usdchf-ből ... amikor leöntötték ... azóta se mertem hozzányúlni.
nem neked irtam privit, hanem a koromgombas alaknak.
stooqon latom az usdcfet, kepzeld oanda be sem tudta hozni a grafikont, ugy eltorzult!!
*SNB SAYS TO BUY CURRENCIES TO AVOID FRANC APPRECIATION *SNB SAYS MAGNITUDE OF ECONOMIC CONTRACTION IN 4Q UNEXPECTED *SNB SAYS WORLD ECONOMY HAS SHOWN MARKED, SIMULTANEOUS SLOWDOWN *SNB WANTS TO LIMIT RISK OF DEFLATION *SNB SAYS TRYING TO CURB FRANC'S APPRECIATION AGAINST EURO *SNB SEES INFLATION AT 0% IN 2010 *SNB PREVIOUSLY FORECAST SWISS INFLATION TO AVERAGE 0.9% IN 2009