Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Baba topik

Re: a devizahitel-bedőlés elkerülésének megoldása, mely jó a banknak és jó az adósnak is :o)

#9166 Kissherceg Előzmény: #9162

de legaább örülsz a sikerednek :))

a devizahitel-bedőlés elkerülésének megoldása, mely jó a banknak és jó az adósnak is :o)

#9162 Dr. ursi

rájöttem :o))) csak kár, hogy ez is csak a fejemben marad; pedig az új kormánynak szívesen és olcsón megszámítanám; de ha sanyibá megkeres óriási versenyelőnyhöz juthatna az ötletemmel :o) hát de ezt is csak a fióknak találtam ki, mint a nagy írók :o)))

akkor vegyünk egy kis osztalékost...

Re: autóipar

#7219 Dr. ursi Előzmény: #7213

buxer ! ne idegesíts fel ! a pannonpumán kívül volt valami értelmes hsz-e ?! ................

#7217 Dr. ursi Előzmény: #7183

SWISS: Traders saying the SNB intervened via the machine before running out of limit, with a Swiss bank then asked to intervene on their behalf. Euro-dollar also said to have been sold as a way of buying dollar-Swiss.

#7204 Kissherceg Előzmény: #7202

ember benéz ide ebéd közben, mert olyan kedves címe van, erre körömgombáztok... Ennél még a patkányok is jobbak ovltak Lili :))

#7202 lilia Előzmény: #7192

pont eltalaltad azt a reszt, amit legjobban kifogasolok a reklamban!

:)

a koromfelhajtast....:)))

#7192 Ragyas Előzmény: #7185

Ha mégegyszer körömgombásnak nevezel, felhajtom a nagylábadújján a körmöd, mint egy motorháztetőt!

És ha ez nem lesz elég, szólok a barátaimnak is és csapunk egy jó kis bulit!

#7189 Dr. ursi Előzmény: #7185

ja bocs :o)

engem meg anno hogy kiütöttek usdchf-ből ... amikor leöntötték ... azóta se mertem hozzányúlni.

#7185 lilia Előzmény: #7184

nem neked irtam privit, hanem a koromgombas alaknak.

stooqon latom az usdcfet, kepzeld oanda be sem tudta hozni a grafikont, ugy eltorzult!!

#7183 Dr. ursi Előzmény: #7174

*SNB SAYS TO BUY CURRENCIES TO AVOID FRANC APPRECIATION *SNB SAYS MAGNITUDE OF ECONOMIC CONTRACTION IN 4Q UNEXPECTED *SNB SAYS WORLD ECONOMY HAS SHOWN MARKED, SIMULTANEOUS SLOWDOWN *SNB WANTS TO LIMIT RISK OF DEFLATION *SNB SAYS TRYING TO CURB FRANC'S APPRECIATION AGAINST EURO *SNB SEES INFLATION AT 0% IN 2010 *SNB PREVIOUSLY FORECAST SWISS INFLATION TO AVERAGE 0.9% IN 2009