Mintha ekelodne (megint) naposon az EURHUF, 265 kornyeken van az allja.
Mintha ekelodne (megint) naposon az EURHUF, 265 kornyeken van az allja.
Most vagyunk a julius 2-i lokális minimumnál, ha innen tovább megy, akkor minimum 264-ig elmegy szvsz. Szóval ha az árjegyzőtől megkapod 181-ért, az már régen rossz sztm, mer akkor menni fog tovább is : )
Más kérdés, ha valakinél egy nagyobb pakkal elszakad a cérna, és rádönti ezen a szinten, akkor jól járhatsz.
+8 % erősödést sokallok mára. Talán kereskedési időn kívül lehet még 265-6 közelében.
Hova álltál? Én 181 -en vagyok! Túl optimista vagyok, hogy lejön odáig?
ezt nem egészen értem.
Ha 115-ös certi árnál éri el a kiütési szintet a kurzus (260), akkor 115 lesz az elszámoló ár. Teljesen mindegy, hogy az utalásig hátralévő 10 napban utánna merre megy a kurzus.
nagy az optimizmus ,beálltam még egy kicsit venni :-)
Nemegészen, mert kiütésnél az elszámolóár a kiütéskori ár lesz. Utána már teljesen mindegy, hogy hova mozdul az EURHUF
Köszi!
Tehát ha eléri a HUF a 260-az akkor zárják! De ha utána elkezd emelkedni akkor akár jól is járhatok 10 nap múlva!
260.
van egy záró érték és kb 10 nap múlva kapod meg. Közben az is játszik, hogy mennyit gyengül a ft a kiütés és az elszámolás között..
EBEURHUFTL02 ha elér egy bizonyos szintet akkor zárják?
Melyik az a szint?
Ha nem zárom a pozit akkor elbukom a pénzt?
szia,
nos nézzük veszel nyaralásra 2000 EUR-t. (durván 536000 Ft.)
Ha tovább erősödik extrém szintre mondjuk 260-ra (268-al számoltam) akkor spórolsz 16.000 Ft-ot. (Ami ugye 3 % megtakarítás.)
Én vennék még kamatdöntés előtt szvsz.
Sziasztok!
Lassan kéne vennem Eurot nyaralásra, eddig kivártam az erősödés miatt. Mi a kövtkező technikai támasz szint, ahol már érdemes megvenni, és nem várni tovább? Max 2 hetem van rá.
(Nem értek a devizákhoz egyáltalán, ezért érek ilyen tanácsot...)
Előre is köszi!