ok.
Horváthországban voltam. Méret és ár hasonló legyen.
A minőséget meg majd nézzük :))
ok.
Horváthországban voltam. Méret és ár hasonló legyen.
A minőséget meg majd nézzük :))
OKÉ :DD
krémest úgyse csinálunk ilyen melegben......ehettek fagyit majd. :D
eddig tartott a tépés ? :D én gyanítom hogy USA most még jól áll..de azt is adni fogják..csak először eladják az itteni papírjaikat.
a krémes miatt.
Szerintem a questoros kontrukció (bár nem ott vagyok) tökéletesen kielégíti bud igényét.
PDA megjegyzésével meg tökéletesen egyértek.
Ricsivel meg a "szakember" miatt.
"Féreg rágja a testet..."
ilyen melegben én nem vállalnék be semmilyen cukrászsüteményt :))
a válsággal kapcsolatban:
tegnap hazafelé éjszaka halgattam a rádigó, a bankszövetség elnöke volt az alany (rafis góré), ő azt mondta, h még megyünk bele, legalább egy fél évig
egyre több hitelbedőlés várható és a reálgazdaság sem pörög felfelé
Na, itt egy szakember. Meséld el nekem úgy hogy megértsem, miért jó a 2 számla. Előre is köszi:)
én beszállok.
Mármint Bud 2. számlanyitásába.
Majd leeszem krémesben.
Viszont nekem már nagyon nyögvenyelősnek tűnik ez az emelkedés (bár még lehetnek felrántások benne.)
Vagy tényleg vége van a válságnak és a tavaly őszi elemzői várakozások ellenkezője következik be. (Akkor kevesen várták az esést és az lett belőle, most meg mindenki korrekciót vár...)
"ejj....ha két számlám lenne már nem lenne semmi gond...."
ha ezt mégegyszer leírod, kibannoltatlak herceggel ;-)
menj be valamelyik brokicéghez és nyiss még egy számlát, kb 30 perc, majd toljál át rá zsetont és max 3 nap múlva használhatod, vazzzzzz :)))))))
én nyitottam a kbc-s mellé quaestorost, ott megy egyszerre a long-short és tudod fifolifolofototó -ban kezelni a cuccot ;-)
ne sértegess :)
na akkor összegezve.. longban vagy :) és megyünk fel szerinted... :)
én is arra gyúrok ma mindenképp eladom a longjaimat
vagy majd a mol megszívat
nem, csessze meg... Ettől függetlenül ma lesz még sc hatiban szvsz.
Szerintem SC-t akartak kierőszakolni, de nem nagyon volt bent tétel. Én is adtam volna 710-en, de még odáig sem jött fel.
A shortot sem, de az annyira gyors szokott lenni, nem kell tartogatni sokáig:)
ejj....ha két számlám lenne már nem lenne semmi gond....17000 alá még tuti bemegy idén a határidős..sőt lesznek nagy szakadások biztosan....de addig is lehetett volna longolni..affene...
teljesen kiszámíthatatlan ez a BUX..meg a világ.
jahhh, amennyi marha van még megveszik... Az a baj, longot nem szeretem tartogatni...