Jó, mi ????
Annyira lehetetlen a piac,hogy logikát nem találsz benne...
Szerintem az a jó most,ha valahol veszel,a felét berakod stoppal alá,a másik felét meg jó magasra,oszt jó napot,gép kikapcs......
Jó, mi ????
Annyira lehetetlen a piac,hogy logikát nem találsz benne...
Szerintem az a jó most,ha valahol veszel,a felét berakod stoppal alá,a másik felét meg jó magasra,oszt jó napot,gép kikapcs......
nem 30. csak első körben 19, 20, 22 :)))
utána mehetünk le.. szeptember, októbertől.. de jobb feljebb adni, nem?
de enked be szokott jönni mindkét irány, így remélem jól jársz
sztm októberen lesz a köv meghúzás és előtte esés, de ez csak Én mesém :)
Ezért mondtam, hogy nekem ez most nehezen elképzelhető, ugyanúgy ahogyan anno 1200-as oti
De ha jó irányba állok, mindegy mennyi és mi a helyzet, csak időben vegyem észre
Na szevasztok..én bövítettem kicsit a shortomat....azért nehogy már 30.000 legyen a BUX, mikor összeomlás szélén az ország :DD októberben lesz itt még olyan válság hogy ihaj...
ijesztegeti kend a jónépet... :)
Jajja, Kecskeméti szerint van egy eliott a Buxban ami 19-20k közé viheti szept októberig
Ez kb 21k-s hatit jelent és 18k-s molt meg 5-6k-s otit, 42k-s ricsit, 7800-as telcsit
Még nem tudom elképzelni
hihetetlen, hogy mennyire bizonytalan ez a szint.
Egyszerű paraszti ésszel kiépítik a bázist támasznak itt és megindul fel a pálya.. viszont hétfőn öntést várok kamatcsökkentés miatt, de már ez is lehet meglepi.. itt minden meglepi most..
longosok is realizálhatnak ma, mert már kezdünk elakadni ma.
hosszabb távon a hangulat felfele áll szerintem
Sajna nekem már nincs annyi időm :-)
Közben daxot és futikat is beejtették
én szerdán megyek másfél hétre
addig jó lenne kitalálni mi lesz..
Inkább ma és ott dobom is az összes longom, holnap utazom és csak 3-án leszek gépnél
ja értem :))
igen.. már Te is beültél longba :)
én meg már szeretném ha letudnánk 17300at.. hétfőn lesz kamatcsökkentés? az még adhat egy öntést
mi az hogy ha már Te is? eddig is csak longolni láttalak, csak mostanában nem látom mit csinálsz.
Én csak azt mondtam,ha már én is longos chartokat rajzolok,akkor az azt jelenti,hogy már mindenki bullozódik.....