nem tudom, ccsak tippeltem
szia,
köszi, hogy támogatod az elképzelésünket a zászlóval.. én még egy dupla elliotra is gondoltam.. de hova megy akkor OTP 6000re? az elég misztikus
http://kepfeltoltes.hu/view/090724/BUX_HETI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha ez most megint csinál egy zászlót ???
Nem foglalkozom velük, vannak céláraim, azokat kezelgetem. Eddig bejött:)
ahogy most nézem az FXpro-n az indexeket, nekem inkább egy giga fej-váll látszik belőlük, mint dupla csúcs :S
Evvel teljesen egyetértek. De mivel még mindig emelkedik, megpróbálok kifogni belőle valamennyit. A gyj szezon végéig még talán eltart ez az emelkedés.
(Bár itthon lehet hogy csak a kamatvágásig.)
Én már nem várok komoly emelkedést, de meglátjuk. Amire mentünk (gyj) rossz lett ám, csak nem így értelmezik.
Nekem tavaly volt 100 forint hasznom. Idénre az elemzők vártak 30-at, lett 40. Most akkor ez jó, vagy nem? Mikorra lesz újra 100? És akkor még csak a tavalyi szintet értem el.
17K alatt 1 pöttyel visszavettem a negyed pakkot. Most teljes pakkal várom az emelkedést.
Követő stopban gondolkozom. Így nem realizálhatok maximális nyerőt, de legalább nem ragadok be.
Én reggel lezártam a shortjaim nagy részét. Ha megyünk, menjünk...
értettem Főnök, adom mint az állat ! :DD
ps: majd a bukót benyújtom egonnak :)
Ha elolvasod a tegnapi elemzését, megérted. Bux hati MAX!!!! 17K :)
""A kimerülési rést még mindig nem töltötte vissza, vagyis (még) nem validálta a kimerülést !!! (Kapok kritikát, de megint csak hangsúlyozom, hogy minden leírt mondatnak jelentősége van. Amíg nem tölti vissza a rést, addig fordulós jelzést nem kaptunk, vagyis hiába fog bekövetkezni az amit az elemzésben leírtam, annak az időzítése körültekintést igényel. Livermore után szabadon, hadd válaszoljak kritikusaimnak az ő mondatával: "Ha a szalag (chart) azt mondja, le, nem feltétlenül hazudik akkor, amikor azt mondja: MÉG NEM !")""
ezek szerint osztják őt is :))
szia,
mondj egy bankszámaszám első 8 jegyét. Megmondom hol a bank.
Gondolom ott is vannak bróker cég azonosítók.