Jott egy lelkes pentek du.i vasarlo.
Jott egy lelkes pentek du.i vasarlo.
Ha kell valakinek a gazdasági rádióban elhangzott interjú akkor írjon nekem e-mailt és elküldöm.
(2,5 MB)
rszabi@gmail.com
Nem fog sztem lemenni addig.
Talan elfogyott a nagyobb eladonak is, mert leult a forgalom. Emelkedo trendvonal kozeleben voltunk 3k es 3.1k kozott, ha fordul, akkor okes lesz ez.
Lassan beállhatunk 2750-re vételre...
mindenki ezt gondolta...
Amúgy aki olyan hülye, hogy arra vesz részvényt, hogy egy idegen beírja, hogy majd jön a nagy vevő, az magára vessen...
Ha nekem lenne bennfentes info-m és tudnám, hogy jön egy nagy vevő hétfőn, akkor itt írogatnék, kockáztatva azt, hogy esetleges benfentes kereskedelem miatt a végén még el is ítéljenek?
Dehogyis...Kölcsönkérnék annyi pénzt amennyit csak tudok, rohannék a providenthez, a nagymamához, kiverném a nagypapa aranyfogát és vinném a zaciba, eladnám a lakásom 80%-os áron és minden pénzt az adott részvényben tartanám.
Ha már nincs fellelhető pénz, akkor kezdenék írogatni, de csak azután miután látnám, hogy már itt a nagy vevő, hogy minél több helyre tudjam elszórni a pénzem...
De ez is olyan szánalmas, mert max 5-10 milliót tehetett bele...Puff neki, legyen boldog azzal, hogy most van neki 12. megoldódott az élete? nem hiszem...
Ahogy a kettővel ezelőtti hozzászólásban írtam, el bírom képzelni, hogy el fogják játszani ezt megint...
Érdemes lesz akkor kiszállnunk, mert amíg nincsenek forgalomban a jegyzett részvények, addig úgyis vissza lesz öntögetve. (akkor meg vissza lehet venni)
Feltéve, ha mindez így alakul :)
Szerk:
amúgy egy kicsit mohó voltam, mert részben kiszálltam 3610 környékén, de 3400-on visszatettem valamennyit, nem bírtam várni legalább egy hetet, hogy kiderüljön mi történik :S
Nem foglalkoztam akkor ezzel a beíróval, és gondoltam, hogy akik nem tudtak jegyezni azok húzzák.
Nem hiszek el mindent amit írt, de elgondolkodtató és elképzelhető, hogy ők húzták fel.
Lehet, hogy már régebb óta készítették elő, és bevásároltak 2800-2900-on nagyobb pakkokat..
Azért gondolom ezt, mert elég gyanús, hogy finoman reklámozta, hogy hétfőn jön megint a tépés, jön a "nagyvevő" stb. Hétfőn semmi sem volt, aztán írta, hogy majd kedden...
Na ekkor is bevásároltak tőlük páran akik elhitték, meg az öntögetésnél is, akik bíztak a további rallyban (gondolom a 2800-900-as pakkokat szórták vissza nagyrészt).
De ez csak az én véleményem, lehet tévedek, mert csak gyorsban gondolkodtam rajta. (lehet még "1000" más variáció)
tényleg elhiszed, amit pf-n ír?
már az elején ellentmondásba került, teljesen komolytalan.
Szerintem én pihentetni fogom egy darabig a jegyzett pakkjaimat, hadd fialjanak.
Nem az eheti szinteken tervezem eladni.
Nyugi, van egy gyökér, meg a "csapata" és ők tevékenykednek.
Ezek húzták fel pénteken... most meg öntik lefelé!
Szerintem most pénteken megint el fogják játszani a felhúzást.
(de én adok majd nekik bőven, maxon)
A "nagy csapat"...
Szerk:
A portfolion ott reklámozta, hogy majd hétfőn tépik megint :D Aki meg bedőlt nekik, az megvette a lassú visszacsorgatást... most meg próbálnak paráztatni az öntögetéssel.
Na kb. ennyi.
végülis..azóta csak 500 forintot esett....rá se rántsunk...vegyünk még Matgab...én is 3612 ért vettem :D
A 3,250et tamaszkent is felfoghatnank, de nem latszik nagy lelkesedes a veteli oldalon.
Ehhez nem kellett volna a pf-re menned. :)
Ezt pénteken írta az itteni saját topikjában.
Sőt, azóta ma nyugtázta is, hogy teljesült a célár. :)
Na ebből mi lesz?
Matgab a pf-en (júli 21.)
"RFV visszavéve limiten...
Na most lássuk a holnapi - 10%-ot..."
Abbol kivesznek, itt + beletesznek. Sok kulonbseg.