Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: RFV: a két nagytulajdonos adott el

#90972 kelvin Előzmény: #90356

Ha kell valakinek a gazdasági rádióban elhangzott interjú akkor írjon nekem e-mailt és elküldöm.

(2,5 MB)

rszabi@gmail.com

#90356 akpo7 Előzmény: #90345

Nem fog sztem lemenni addig.

Talan elfogyott a nagyobb eladonak is, mert leult a forgalom. Emelkedo trendvonal kozeleben voltunk 3k es 3.1k kozott, ha fordul, akkor okes lesz ez.

#90127 matgab Előzmény: #90105

mindenki ezt gondolta...

Amúgy aki olyan hülye, hogy arra vesz részvényt, hogy egy idegen beírja, hogy majd jön a nagy vevő, az magára vessen...

Ha nekem lenne bennfentes info-m és tudnám, hogy jön egy nagy vevő hétfőn, akkor itt írogatnék, kockáztatva azt, hogy esetleges benfentes kereskedelem miatt a végén még el is ítéljenek?

Dehogyis...Kölcsönkérnék annyi pénzt amennyit csak tudok, rohannék a providenthez, a nagymamához, kiverném a nagypapa aranyfogát és vinném a zaciba, eladnám a lakásom 80%-os áron és minden pénzt az adott részvényben tartanám.

Ha már nincs fellelhető pénz, akkor kezdenék írogatni, de csak azután miután látnám, hogy már itt a nagy vevő, hogy minél több helyre tudjam elszórni a pénzem...

De ez is olyan szánalmas, mert max 5-10 milliót tehetett bele...Puff neki, legyen boldog azzal, hogy most van neki 12. megoldódott az élete? nem hiszem...

#90105 hAliG Előzmény: #90102

Ahogy a kettővel ezelőtti hozzászólásban írtam, el bírom képzelni, hogy el fogják játszani ezt megint...

Érdemes lesz akkor kiszállnunk, mert amíg nincsenek forgalomban a jegyzett részvények, addig úgyis vissza lesz öntögetve. (akkor meg vissza lehet venni)

Feltéve, ha mindez így alakul :)

Szerk:

amúgy egy kicsit mohó voltam, mert részben kiszálltam 3610 környékén, de 3400-on visszatettem valamennyit, nem bírtam várni legalább egy hetet, hogy kiderüljön mi történik :S

Nem foglalkoztam akkor ezzel a beíróval, és gondoltam, hogy akik nem tudtak jegyezni azok húzzák.

#90102 hAliG Előzmény: #90087

Nem hiszek el mindent amit írt, de elgondolkodtató és elképzelhető, hogy ők húzták fel.

Lehet, hogy már régebb óta készítették elő, és bevásároltak 2800-2900-on nagyobb pakkokat..

Azért gondolom ezt, mert elég gyanús, hogy finoman reklámozta, hogy hétfőn jön megint a tépés, jön a "nagyvevő" stb. Hétfőn semmi sem volt, aztán írta, hogy majd kedden...

Na ekkor is bevásároltak tőlük páran akik elhitték, meg az öntögetésnél is, akik bíztak a további rallyban (gondolom a 2800-900-as pakkokat szórták vissza nagyrészt).

De ez csak az én véleményem, lehet tévedek, mert csak gyorsban gondolkodtam rajta. (lehet még "1000" más variáció)

#90087 holnor Előzmény: #90063

tényleg elhiszed, amit pf-n ír?

már az elején ellentmondásba került, teljesen komolytalan.

#90076 Robag Előzmény: #90063

Szerintem én pihentetni fogom egy darabig a jegyzett pakkjaimat, hadd fialjanak.

Nem az eheti szinteken tervezem eladni.

#90063 hAliG Előzmény: #90040

Nyugi, van egy gyökér, meg a "csapata" és ők tevékenykednek.

Ezek húzták fel pénteken... most meg öntik lefelé!

Szerintem most pénteken megint el fogják játszani a felhúzást.

(de én adok majd nekik bőven, maxon)

A "nagy csapat"...

Szerk:

A portfolion ott reklámozta, hogy majd hétfőn tépik megint :D Aki meg bedőlt nekik, az megvette a lassú visszacsorgatást... most meg próbálnak paráztatni az öntögetéssel.

Na kb. ennyi.

#90061 BudFox Előzmény: #90040

végülis..azóta csak 500 forintot esett....rá se rántsunk...vegyünk még Matgab...én is 3612 ért vettem :D

#89608 akpo7 Előzmény: #89522

A 3,250et tamaszkent is felfoghatnank, de nem latszik nagy lelkesedes a veteli oldalon.

#89522 Robag Előzmény: #89514

Ehhez nem kellett volna a pf-re menned. :)

Ezt pénteken írta az itteni saját topikjában.

Sőt, azóta ma nyugtázta is, hogy teljesült a célár. :)

#89514 kelvin Előzmény: #88376

Na ebből mi lesz?

Matgab a pf-en (júli 21.)

"RFV visszavéve limiten...

Na most lássuk a holnapi - 10%-ot..."

#88376 akpo7 Előzmény: #88365

Abbol kivesznek, itt + beletesznek. Sok kulonbseg.