Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: BUX0912

#91202 _pda_ Előzmény: #91140

azt honnan veszitek, h melyik brokicég mit csinál?

sokszor elhangzik az ilyesmi a cégekkel kapcsolatban csak az alapját nem látom :S

#91149 Zabás Előzmény: #91146

Vigyázz a holnapi pozikkal! USA zárás után 5 perc alatt visszaadta amit emelkedett a mi zárásunk után!!

Akkora gap-okat hagy maga után, hogy rossz nézni! EUR is begyengült nagyon gyorsan nem kicsit esett!

Szóval holnap óvatosan! Ez a mai nap az emelkedő trend végét is jelentheti!

Dupla csúcs és ha megvalósul a célára 2300-ra mutat OTP! Bár erről még nagyon korai beszélni!!!

HATI: 12300!!

#91145 Hathor Előzmény: #91112

szerintem még nincs elliott.. ha arról beszélünk, akkor csak most kezdődik az elliott 2 (ha van)..

holnap lehet egy nagy forgalmú emelkedős nap, usa nyitásos koppanással realizálással..

magyarán 15.30ig tépés utána beleadás.. Tipp szinten

#91143 Hathor Előzmény: #91139

honnan lenne? TA alapján elemez.. TA ezt mondta.. a külső tényezők nincsenek benne. A piacon nem csak elemzést kell figyelni.

#91139 BudFox Előzmény: #91063

MAi Egon elemzés :

Hetes:

Hatalmas emelkedés az elmúlt hét, egy hét alatt visszavette 4 hét esését. Ez a gyertya viszont egy gravestone doji - sírkő - de még hátra van két nap a hétből.

A három rés megjelenése után minimum megállót várhatunk

Megérkezett a harmadik, kimerülési rés ! A felső rés betöltését megkezdte, de még mindig van nyitva a résből.

(Kimerülési rés: nem jelent azonnali fordulót, ellenkezőleg: a kimerülési rés fölött annyi emelkedés belefér, mint ami a kitörési rés alatt volt. Ezzel együtt is a három rés együttese az egyik legmegbízhatóbb technikai alakzat, semmi okunk nincs, hogy a precíz jelzését kétségbe vonjuk !)

Nagy esés, elvileg fordulatot jelentene, de alacsony forgalmú az esés. A középső rés az 50 napos átlaggal együtt erős támasz, maximum idáig várjuk le.

Felfelé a 16650 az ellenállás.

Szép lassan csődbe is mennénk ha mindig őt követnénk...magyarán megmondva sokszor fingja nincs őneki sem hogy merre fogunk menni :-)))

#91114 Dr. ursi Előzmény: #91108

amíg nem lesz forgalommal történő emelkedés addig hamis.

utána pedig már nem bika lesz :o)

#91112 kelvin Előzmény: #91066

Ha holnap megerősítést kap az emelkedés akkor bull lehet szeptemberig

A buxban van egy eliott, 20k-21k-s célárral

#91064 Zabás Előzmény: #91063

Én is ebben bízok, a trend tipikus végét jelző nap volt! Remélem a mai nap is csak egy tipikus lesz!

BUX0912

#91063 _pda_

NULLA forgalommal húzzák az indexeket, ebben az usa élen jár

elég csak ránézni naposon a volume-ra, persze tudom nyár van

kíváncsi vagyok Egon mikor dobja be ismét a "ha bull, akkor legyen bull" dumáját, amikor TA alapon már nem tudta semmivel megvédeni a rések-fejvállak tézist

ez pont a mulkori csúcs elött volt 1-2 nappal

nem felejtem el soha ;-)

Re: nincs cím

#91014 Robag Előzmény: #90997

Én kockázatkezelésképpen beraktam a pakkomat 4 részre bontva záróra, különböző árszinteken elszórva. A legalacsonyabb elment.

Én gap up-ra tippelek, akkor jó lesz a 3/4 pakkom nagyon.

Ha lefelé megy mégis (nem erre számítunk), akkor legalább nem ragadok be teljes pakkal.

Mai napot sikerült végül nyerőbe fordítanom a korai bénázás ellenére.

#90997 kelvin Előzmény: #90962

Nekem vannak shortjaim is (mielőtt megkérdezed 2 számlával) long fedezetre. :-)

Kíváncsi leszek a holnapi nyitóra, ugyanis 526 maradt a KT, de ha az amcsik így zárnak iszonyat tépés lesz.

#90962 Robag Előzmény: #90934

Negyed pakk long zárva záróban, a többit átviszem.

Hála Istennek, itt is kiszálltam a shortból még a nagy tépés előtt. Jobb későn mint még később. :)