Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#908560 JackOne Előzmény: #908514

Sok munkám volt, most is van , de kezdek vissza jönni...néha olvastalak, amikor időm volt, a tőzsdét 1,5 éve nem piszkáltam...itt az ideje - amit az elmúlt napokban írtál változatlanul brutál jó-:) nagy ívben emelem kalapom!-:) Álláspontodat annyival egészíteném ki, hogy a háttérben v.színű háttér alku is lesz amit egyik fél sem fog bevallani...

A mai USA IndeX mozgások gyanúsak, felettébb gyanúsak, lehet Lenthor Téged olvastak-:)))

dax

#908514 Lenthor Előzmény: #908454

Hamarosan lehetséges ez a forgatókönyv:

( a szankciók hatására, amit Putyin soha nem fog bevallani)

- Putyin bejelenti, hogy kivonják Ukrajnából az orosz csapatokat, mert elérték céljukat, hogy megvédték a szakadár területeket.

- Ukrajna fellélegzik, hogy vége a háborúnak és (talán) belenyugszik, hogy elveszítette a két szakadár területet, (viszont megúszott egy lehetséges totális háborút).

A DAX és az USA indexek ezután vidáman emelkednek az 5. hullámban, mintha mi sem történt volna!

dax

#908502 KB58 Előzmény: #908454

Lenthor, megint tökéletes volt. Téged kellett volna végig másolnom a kereskedésemben, annál is inkább, mert szinte meggyőződésem volt, hogy úgy lesz, ahogy írtad folyamatosan.

Sajnos nagyon nem ezt tettem...

Lehet, hogy holnap longos nap lesz, egy rendes korrekcióval, egyelőre nagyon úgy néz ki. Vagy csapda?

dax

#908362 Lenthor Előzmény: #908354

KB58! Ilyenkor mindig csak azt tudom írni, hogyha engedik. Általában nem szokták engedni, hogy új beszálló legyen. Viszont közel lehet az alj (ha ez lesz) ilyenkor mehet a pumpálás- azaz a nagyok visszaveszik a shortot és vesznek longot nagyon lassan

dax

#908354 KB58 Előzmény: #908320

Lenthor, akkor a mai aljról vársz egy felfelé korrekciót 13350 körülre? Longolod és stoppot teszel?

dax

#908344 Macskaegér Előzmény: #908320

Sziasztok, szép estét!

Lenthor, mit is mondhatnék, ezt a DAX mozgást, tökéletesen elemezted, szuper chartok, nagyon nagy gratuláció. Én ma kórházban voltam, de minden rendben lesz. Reggel lezártam a shortokat, aztán gép kikapcs, most olvasom a napi dolgokat. Nagyon köszönöm a segítségedet!

dax

#908320 Lenthor Előzmény: #908150

LBTrade Előzmény: #908021

Nálam most korrekció 14750 körülig,aztán még 1 lekör,aminek az alja lehetne 13500 körül.

------------------------------------------------------------

14.315-14.341 is elég lehetne.

dax

#908223 Gabor2017 Előzmény: #908200

Szia!

Én olvaslak, csak ritkán kereskedek. De nagyon jól elemzel. Most az alját várom. De örülnék, ha nem váltanál privátra.

dax

#908216 Tozsdeeger Előzmény: #908200

Ha esetleg miattam, mert másként értelmezzük a háborús tény hatását az indexekre, akkor inkább nem írok. (ne én legyek a kifogás.)

Még csak vita sem volt köztünk, csak másként látjuk, de ez a Te topikod, inkább én megyek.

(én elsősorban úgy is máshol írok)

dax

#908200 Lenthor Előzmény: #908165

De, megint kezdek belefáradni. Lehet annak a néhány főnek elküldöm, aki kéri, hogy mire gondolok az elkövetkező napokban a DAX-ról.

Most egy kicsit elfáradtam!

dax

#908165 Lenthor Előzmény: #905159

Lenthor Előzmény: #899718

Lenthor Előzmény: #899716

14.383 elérve

https://invst.ly/xgmp3

------------------------------------------------------------------

KB58! Elérte, amit vártunk. Mehetne ugyan fel.

De nekem hiányzik 13.713-13.740, így meglenne a hetes felhőalj is.

------------------------------------------------------------

Tozsdeeger

A korrektség kedvéért! Tegnap még nem volt háború.

Mit is mondtam KB58-nak? Ugyan elértük amit vártuk, de nekem hiányzik a 13.713-13.740

Kérlek szólj, ha valamelyik elemző figyelmeztette a kereskedőket, hogy ide esünk, mert azt az elemzőt én is szeretném olvasni.

dax

#908150 LBTrade Előzmény: #908021

Nálam most korrekció 14750 körülig,aztán még 1 lekör,aminek az alja lehetne 13500 körül.

dax

#908136 Tozsdeeger Előzmény: #908061

Soha sem kereskedtem hírre.

De ez a háború más, előtte írtam ez okozhat egy komolyabb esést még a többi kamat és más gondok mellé. más mint egy GDP jelentés vagy más.

Te magad is azt írtad tegnap este, hogy innen fordulnia kéne felfelé (úgy lenne szabályos), de ki tudja most, nem mered így, aztán zuhant további 500 pontot a háborúra.

.Aki napi szinte kereskedik annak nem mindegy ez.

Ez nem mindennapos, nem hír kereskedés, hogy néhány íjuk,hogy egy nagyhatalmi háború Európában okozhat gondot.

Ennyi, nem több.

Kiegészítés !

KB58 írt,a hogy nem mer longba és igaza volt.

dax

#908127 Lenthor Előzmény: #908117

Csak nehogy az jöjjön ki, hogy én irányítom Putyint is és szóltam neki, hogy itt az ideje, egy kis háborúra az eséshez?

ide SMILEY -t tennék!

dax

#908117 Lenthor Előzmény: #908104

KB58 nézz már kérlek balra. Nem volt háború és estünk akkorát mint most.

Igaz, hogy van abban is igazság amit írsz.