mert zászló alakzatot látott, aminek sztm semmi köze nem volt a zászlóhoz. :)
mert zászló alakzatot látott, aminek sztm semmi köze nem volt a zászlóhoz. :)
nem látok semmit csak, hogy minishortban vagy.. én nem akarok linkelgetni, mert nem kell egymást meggyőzni..
szabad a piac, mindenki azt csinál, amit akar.. így vannak vevők, eladók, várakozók ;-)
na üdv..
mert mosolyogni való volt :)) mindig van ok a vidámságra
Ja, akkor tájt longolódtam be én is, és akkor mosolyogtatok meg a zászlóim miatt. Én 15400-on vettem rá a 15270-es vételemre.
Jó lett volna 17000-ig folyamatosan tartani, de sajnos többször ki-be szálltam.
Nagyon féltem a fordulótól ebben a nem túl megalapozott emelkedésben.
Aztán amikor lanyhult ez az óvatosságom, akkor persze fordult 17 alól.
Azóta kissé fáziskésésben vagyok. :)
http://www.stocklandyard.hu/forum/locatepost/84913 :)) mondom, hogy longoltam Te... :) short stoppokat kiütötték, utána fordultam.
nem kell mert tudom.. folyamatosan lebeszéltél.. ;-) erre csak emlékszem.
még ma is..
ma egyébként sem vok.. mert rohangálok.. befizettem ma egy 11napos görög útra szerdától.. intézem többi ügyem.. pozi felvétel ennek függvényében hanyagolva.. 17.250 áttörése utána longos
olvassd vissza, longot 15400-15500 között zártam :) azóta fedezek.
a lófütyöt longoltad.. mai napig hati shortot kiabálsz és csinálsz, amit otp longgal fedezel..
azé hüle nem vok.. minden szinten elmondtad, hogy shor nyitva és nehogy már long legyen..
fejben sexelni nem tudok.. gyakorlatban a két gyerkőc igazol, de az is lehet hogy a postásé?? :)
pozi felvétel volt, nem rövidebb mint a tied.. az tény, hogy számokban kevesebb és óvatosabb.
nekem már az siker, ha megtippelem a piacot, ja és hogy keresni mikor fogok? majd ha marad pénzem a végére.. A kapkodók mikor fognak? most.. de holnap elbukják és búcsú a tőzsdétől.. ezen a héten is láttam kb. 3 elköszönő shortos kollégát..
de ezen ne vesszünk össze.. ;-)
Vettem egy keveset, remélem feljebb megy, és ezzel felhozom a shortom kicsit. Ha nem, megmarad jövőre:))
viszont akkor nem is kapsz büntetést kilenc hónap múlva. :DD
Mármint ha fejben sz..x.
csak az a különbség, hogy Én onnan longoltam is, veled ellentétben :)))
Fejben tőzsdézni olyan, mint fejben szexelni... :)) Jójó, de sikerességedet nem garantálja a valóságban...
mi ez a tépés ? :-)) na most lehet várni......hogy újra zuhanjon..vagy fentebbről ráadjunk.
Én nekem várnom kell! Vételt betettem 15800-ra!!
Ott megszabadulnék nagyon szívesen a shortjaimtól!