Az más! Az órás tüske kialakításánál van.
Most a napost tolta meg.
Az más! Az órás tüske kialakításánál van.
Most a napost tolta meg.
Igen, megtolta. De régebben mintha azt írtad volna időnként, hogy megtolja, aztán elindul az árfolyam az ellenkező irányba.
Igen, elérte. Valószínűleg a felhő alj is meglesz, de nem zárható ki, hogy előtte csinál egy jelentősebb felfelé korrekciót. Bár ahhoz valami nagyon pozitív történés is kellene szerintem. Viszont egyelőre nem ez kezd körvonalazódni. Nekem jobban tetszik a te várakozásod.
14.383 elérve
------------------------------------------------------------------
KB58! Elérte, amit vártunk. Mehetne ugyan fel.
De nekem hiányzik 13.713-13.740, így meglenne a hetes felhőalj is.
Lenthor, nem látsz olyan hullámszerkezet véget, ami miatt legalább egy jelentősebb felfelé korrekcióra vissza kellene fordulnia?
Lásd Pomperj mai chartját a Financial Forecast fórumból:
pomperj ma, 17:17
SPY daytrade
http://keptarhely.eu/view.php?file=20220223v01x3u976.jpeg
Sp bezuhant 70-80 pontot délután majd a felét visszahozta és most nulla körül áll.
A SP és DAX short bejött délután, de most megint belépést keresek, nézem a cégeket is, hátha van valami.
Csorog vissza.
Később:
Na az SP a délutáni alj alatt, remélem ezt nem húzzák vissza.
SP 30 pont fel. ismét zöld.
Ha usa lefelé lesz akkor itt vérengzés lesz DAXban.
Amúgy már lefelé csorog Amerika. Német zárás után ha nem fodítják meg érdekes lehet.
4200 alatt SP kemény zuhanásba mehet át.
SP csak -7 pont szinte nullában.
Köszönöm, én is azt figyelem. Az olaj, gáz emelkedés, a harcokat árazza sajnos.
Már csak azért is esni kellene, hogy a tegnapi erős zöld napos gyertyát ellensúlyozzuk. Jó irányban haladunk, ha marad egy ilyen "hullócsillag" szerű gyertya.

Sziasztok, jó reggelt!
A héten továbbra is csak telefonról leszek.
Jelenleg a 14.870-14.921 sáv lehet érdekes. Nem kellene átmennie rajta. Ha átmenne, akkor 15.010-15.066 jöhetne. Van egy háromszög vagy ék alakzat lehetőség is.
----------------------------------------------------------------------------

Nagyon megállt itt, feltörni még nem tudott, leesni sem.
Se longom, se shortom, nem tudom most mi lesz ,így kivárok.
kis short próba, de nem lesz jó.
Ezt a szintet már nehéz lesz áttörni, ez volt az erős támasz eddig, most már ellenállás.