Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#904189 Tozsdeeger Előzmény: #904176

Ezt néztem én is, szép volt ez is, csak délután az amcsik merre viszik kétséges.

Ha úgy akarják és tényleg zöld lesz akkor még van fel út a Daxban is,

dax

#904142 Tozsdeeger Előzmény: #903974

Ez nem avatar, ez pont annak jele, hogy nem használ az illető avatart.

Majd kevesebbet írok, de nem akarok ezért avatart rakni, azért ott felhasználónév, csak segít megkülönböztetni.....

dax

#903974 matgab Előzmény: #903703

Hello tőzsdeegér,

nem választanál másik avatart? Ezt a sablon avatart már KB58 használja nagyon régóta... Így meg könnyen keverni Titeket.

köszi

dax

#903057 Lenthor Előzmény: #902102

Sziasztok, jó reggelt!

A héten továbbra is csak telefonról leszek.

Jelenleg a 14.870-14.921 sáv lehet érdekes. Nem kellene átmennie rajta. Ha átmenne, akkor 15.010-15.066 jöhetne. Van egy háromszög vagy ék alakzat lehetőség is.

https://invst.ly/xh2pt

dax

#902074 KB58 Előzmény: #902042

Lenthor, hálásan köszönjük ezeket a frissített chartokat és az emlékeztetőt.

dax

#902015 Lenthor Előzmény: #901983

Továbbra is a hetes Ichimoku chartra hívom fel a figyelmet.

Jól látni, hogy a 2. hullámnál jelentkezett a "halálkereszt", aminek hatására pirosra váltott a Kumo (felhő)

Most is elindult a kumo felső zöld vonala keresztezni az alsó pink vonalat, hogy kialakulhasson a "halálkereszt" és a piros felhő!

Tehát, mivel még nem valósult meg, ezért szerintem nincs kész a 4. hullám.

Kellene továbbra is a 13.713- 13.740 környéki alj és onnan mehetne felfelé.

https://invst.ly/xh0bm

dax

#901983 Lenthor Előzmény: #901929

Bulkowski statisztikái szerint a mai gyertya 57%-ban működik bullish fordításként!

Tehát, még eshetünk még tovább, de figyelmeztető, hogy van még a bikákban erő. Továbbá nem szabad elfelejteni, hogy ott az 5. hullám, tehát a nagyok már gyűjtögetik a longokat és ilyenkor meghúzzák az árfolyamot felfelé.

https://invst.ly/xh06q

dax

#901929 KB58 Előzmény: #901479

Lenthor, nagyon tetszenek ezek a shortos DAX és S&P chartjaid. De lehet, hogy a mai aljaktól jelentősebb felfelé korrekció, emelkedés jön? Látsz ilyen lehetőséget a charton?

dax

#901670 olvas0 Előzmény: #901562

Ezt a hozzászólást bevésni minden követő fejébe!!!!! TA ide, Elliot oda, ebben a HSZben benne van minden ami a lényeg!!! Lelkiismeretet, érzelmeket meg kidobni az ablakon, akinek még maradt volna, mert a tőzsde qrvára nem erről szól! Mi vagyunk a legnagyobb gcik mindenki más szemébe és néha a sajátunkban is....

dax

#901594 Tozsdeeger Előzmény: #901589

Szép lefelé mozgások ,ehhez is gratula Neked Lenthor !!!

Jó lenne ha ez a lefele megmaradna és nem húznák fel.

DAX:14,560

dax

#901589 Tozsdeeger Előzmény: #901562

ja én nem tőzsdei összeomlásról beszéltem hanem a DAxról és 2-3 hetes mozgásáról.

Ehhez kéne az orosz ukrán TÉNYLEGES háború. (akkor a lengyelek és a baltiak is mozgóstíanak)

dax

#901586 Tozsdeeger Előzmény: #901566

Az messze volt és nem az oroszok voltak benne, nem Európában.

Egy tényleges háború nagyhatalommal itt 45 óta nem volt.

De lehet tévedek, de azért azt nehéz elképzelni ,hogy mondjuk Harkovért totális harcok kezdődnek és ez nem lenne komoly hatással..

Usa lehet másként reagálna, de DAXra elég kemény csapás lenne.

dax

#901562 Lenthor Előzmény: #901553

Na -na.

A hadiipar szereti a fegyveres konfliktusokat. A tőzsde nem esik össze, pláne, ha csak beszállítók a tőzsdei országok és nem a területükön folyik a csetepaté.

Összehúzza a finánctőke a szemöldökét, hogy nem szép amit csináltok, de közben már dörzsöli a kezét, hogy megint eladhatja a termékeit.