De sírni azt tudnak!
Vas Megye.....első asztalos nem jött ki a 4. telefonra sem...pedig nem vagyunk csórók :DD
a többi se...illetve a 6. az kijött, mert jól lebaxtam a benzinkűtnál hogy miért nem jön már ki fél éve :D erre kijött, de dupla annyi árat mondott :D
a 7. végül megcsinálta :-))) VICCC...
csak építkezni ne kelljen !!
ráérő asztalossal még nem találkoztam.. így hát pályát tévesztettünk :))
neked is asztalkákat kellene faragnod, nem fagyit méregetni :))
inkább még hozzáadta :D aszondja' az asztalos hogy egyik tükör nem volt beleszámolva a beépített szekrénybe..ezért 7000 -el több :P
mindegy..ez volt a 7. asztalos akinek szóltunk..a többi nem akart kijönni :D
gondolod, hogy reál nélkül vagyok?
ja értem az ami a késleltetett
minek. kbc számlanyitás ingyenes. késleltetett adatok 15 percel és importálod az amiba.
Vagy neked reál kell?
Akkor a kbc-nál havi 2400 ami szerintem olcsóbb mint a markers..
kezdődik a végső felvonás...USA továbbra is esik..OTP végleg kezdi megadni magát...
Ejj...tegnap 16960 on kellett volna shortot nyitni...de jöttek az asztalosok és azokat kellett őrizni..ez sokba került :DDD most csak 16700 ról van shortom.
Az, hogy az egyik irányba nem fogja meg, nem jelenti azt, hogy visszafelé sem teszi meg! A lényeg, ha ez a szint elesik akkor a rés megközelítése/betöltése látótávolságon belül lesz!
Én igazából az USA futik/ FDAX/ €$ piac alakulása szerint kereskedek a Magyar piacon! Mi ugyanis önáló gondolkodásra/piacgazdálkodásra képtelenek vagyunk!
16360-450 között volt az első rés lefele, ha nem tévedek, már csak 360-385
Támaszokat/ellenállásokat Csatorna tetőt/aljat 1-re rizikós megjátszani, mert semmi nem garantálja, hogy az a szint tényleg megfogja! De elsőre lehet vele a legtöbbet keresni! 2. nekirugaszkodást a leg veszélytelenebb megjátszani, de a haszon kevesebb, harmadik nekifutás is megjátszható nagy szűk stopokkal és minimális haszonnal! Negyedszerre viszont életveszélyes!!!!!
támasz ellenállás fogalmát ismerem ;-)
arra nem emlékeztem, hogy felfele meghatározó szerepe volt 16400nak, mint ellenállásnak..
de Te vagy a TAs így hiszek neked. és megnézem a képet
ejh.. ha lenne egy működő markersem állandóra... lehet elő kellene fizetnem.
Ellenállás volt és az ellenállókból lesznek a támaszok, miután áttörte a piac! Régebben ez egy lokális tető volt!
És a többi papírt is figyelve támaszokhoz közelednek, Richi el is érte, Mol még messze, OTP közel de az annyira nem számít a BUX-ba
http://kepfeltoltes.hu/090722/5435127781_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én meg látok egy fej-vállat 16600-as nyakvonallal.
Abból is lejöhetne 16200-ig,
ja a 16200 jobb szerintem..
utána 15500 tppem szerint.. de USA-t meg kell várni, bár el tudom képzelni, hogy nyitótól esés egy 40percet, utána fel, le.. záró nem tom még. :)
Én sem értek annyira hozzá. Az elemzésből 16200-at írtak támasznak. Mindegy, megakasztotta egyenlőre a 400.
mondjuk én nem tudom miért támasz.. nem emlékszem semmi momentumra ott..