A Fed jegyzőkönyvéből kiderül, hogy a Fed úgy véli, hogy a mérleg jelentős csökkentése és a korai kamatemelés megfelelő lehet: „A megemelkedett inflációs nyomás és az erős munkaerőpiac fényében a résztvevők továbbra is úgy ítélték meg, hogy a bizottság nettó az eszközvásárlásokat hamarosan le kell zárni."
A chartok alapján "light"-os lehet a tartalma. Az EUR/USD is emelkedik. Nem lesz túl nagy kamatemelés vagy csak később jön a reakció?
Fed jegyzőkönyv: Több résztvevő megjegyezte, hogy az eszközök értékelése számos piacon emelkedett, ami aggodalmakat vet fel azzal kapcsolatban, hogy egy jelentős kiegyensúlyozás hozzájárulhat egy jövőbeli visszaeséshez.
Én nem vagyok olyan profi, mint te, nekem nagy segítség lenne ha addig beesne 300 alá.
Könnyebb lenne kezelni a shortokat. akkor tudnék kockáztatni és bent hagyni.
Ha mégis mozgást eredményez, akkor:
- ahogy a mondás tartja - az első irány általában a rossz irány.
Shortban vagyok és lehet zárom a felét 20 óra előtt, ha csak addig nem jön fel értem.
Meglátjuk a mai irányt.
Ti alapvetően lefele várjátok, az ábra alapján. Legyen így.
Minimum 3 kamatemelés az év során, (de nem lehetetlen az öt emelés).
Márciusban 50 bázisponttal emelnek.
Nagy dolgokat már nem tudnak bejelenteni.
Tippem még is az ,hogy este utána 100-150 pontos minimum elmozdulás lesz és az arra adott reakció lesz mely jellemző lesz a héten.
20:00 órakor csak a FED FOMC ülés jegyzőkönyvét
| (FOMC Meeting Minutes) |
hozzák nyilvánosságra, amiről már sokat cikkeztek.
ilyenkor kicsit ideges a piac.
Nem biztos, hogy visszateszteli.
ok!
Itt a fed fog nem kis mozgást behozni.
Az eső csatorna felső vonalát vissza kell tesztelni, a sárga ellipszisben lévő fraktál alapján is.
Este 8 kor FED !