Lezártam a shortot nullában. Tartottam tőle, hogy legalább a 15460 környékére felmegy egy kis C hullámban, ahogy jelezted.
Lezártam a shortot nullában. Tartottam tőle, hogy legalább a 15460 környékére felmegy egy kis C hullámban, ahogy jelezted.
Elkezdett romlani a hangulat a tőzsdéken azt követően, hogy a NATO megvádolta Oroszországot azzal, hogy egyáltalán nem kezdték el kivonni az ukrán határról a csapataikat, hanem valójában egyre több katonát vezényelnek a térségbe. Nem sokkal a hír megjelenése után a DAX és a CAC is lefordult, a korábban jelentős emelkedést produkáló indexek pedig elkezdték visszaadni az emelkedést.
Nyitottam most egy DAX shortot. Remélem, jó lesz legalább 152XX környékére.
5 percesen 15.411 15 percesen 15.439 jelenleg, (kijun 15.453) de folyamatosan jönnek lefelé.
De nem törvényszerű felmennie, csak szokása.
Szép volt, de ne vegyék meg az amcsik.
265 ig jó lenne
Korrekció a további eséshez. Kis tf.-ek feltöltése.
Ha nézed a kis tf. Ichimoku chartját, akkor láthatod, ha az esés következtében fent maradnak a Tenkan és Kijun vonalai, akkor legalább a Tenkan vonaláért visszamennek.
Bent vagyunk a csatornában!!!!
Short nyitás és mindjárt utána stop! Nem?
A csatornatető felett kevéssel nem olyan rossz hely a stopra.
Maradhatunk itt a csatornatető környékén még pár órát.
Lenthor, láttam és azt nagyon alátámasztotta volna a hetes chart. Ha azt is egyidejűleg megnézem, akkor shortba léptem volna. Így megint kimaradt. De lehet, hogy még nem szakadás lesz, csak lefelé korrekció, aztán megfordul. Bár én lefelé várnám, de nem tudom, hogy most nyissak-e még shortot.