Megvolt a csatornából a kiszúrás, elindulhatna lefelé.
Megvolt a csatornából a kiszúrás, elindulhatna lefelé.
15,500
már 15,540
Sziasztok, jó reggelt!
Köszönöm a remek chartokat!
Az utóbbi időkben a csatornát fent is és lent is elhagyta egy fals felszúrással, vagy leszúrással. Most is várható egy esetleges 15.450-ig tartó felszúrásra.
--------------------------------------------------
15.431

Logikus lépés,tanulmányozzák az oroszok kiber hadviselését ...
A Fehér Ház segítséget ajánlott Ukrajnának a mai kibertámadásokkal kapcsolatban.
Biden: továbbra is fennáll az orosz támadás Ukrajna ellen
ukrán hírek mozgatják a piacokat, felfelé 500 egy kis ellenállás, de 650 ig elreppenhet, ott általában sokáig ellébecol, 650től nagyobb a tér felfelé 950ig.
Lefelé a 250 a támasz egy 187ig leszúrással.
Támad vagy nem Putyin, ez mozgat most mindent.
Az utóbbi időkben a csatornát fent is és lent is elhagyta egy fals felszúrással, vagy leszúrással. Most is várható egy esetleges 15.450-ig tartó felszúrásra.

Tegnap még az SP 4300asomat vártam..:)))
Én részben shortban vagyok, sok rossz lépéssel elvittem a 2022 nyereség lassan 100%-t.
Nem figyeltem oda és rossz lot mennyiség lett megnyitva sietségben pl..:( Ez van.
Az az SP idegesít, ha átviszi a 200ast, már támasz lesz és a daxnak meg komoly segítség. Meglátjuk usa mit hoz délután német zárás után.
Ez egyelőre longnak tűnik.
Én örülnék egy fordulatnak. Nagyon.
Elég egy hír vagy álhír:
További orosz csapatok érkeztek Ukrajna határaira.
Ennyi! Hamisítani én is tudok és USA már zuhan is.
SP napos 200asnál ha azt átviszi egyértelműen akkor itt nem fog megállni a dax,
Ha innen visszapattan akkor jöhetne a le, de hangulat elég jó most, meglátjuk. Lassan német zárás.
420 mindjárt meg lesz ,de egy kicsit tartok tőle itt nm lesz megálló.
Ahogy usa esés esetén nem lett volna alj szinte most felfelé is usa viszi tovább.