Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#898621 Macskaegér Előzmény: #898620

Sziasztok!

Köszönöm a chartokat, gondolatokat!

Engem is meglepett a mai nap intenzitása, én sem voltam otthon és nem is értem rá megnézni mi történik, csak most. Kicsit fogom a fejemet, nagyon hirtelenek az irányváltozások és kőkeményen megy több száz pontot, akár ellenünk is.

DAX

#898618 Lenthor Előzmény: #898617

Már kezdem visszanyitni a shortokat.

Miért?

- nem volt meg a 14.818

- nem volt 14.621

- nem volt a titkos vágyam a 14.400

- és ha beüt a Krach akkor a 13.350-13.740

DAX

#898617 sztrovy Előzmény: #898615

Így van, utólag mindig baromi okos tudok én is lenni de a pluszt nem kell magyarázni. Én múlt héten zártam pénteken minden shortot. Nem bánom, ment lentebb is, voltak ott is szintjeim, de hétfőn új folyóba léptünk. Ma még inkább. Én várnék meg egy le kanyart, 15.400-15.420 körül érdekes lehet, akar már most is. Meglátjuk, longra is jött jelzés tegna délután, de eszem ágában se volt

DAX

#898615 Lenthor Előzmény: #898614

Sziasztok!

Hajnalban indultam. Akkor még szó sem volt emelkedésről. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, talán a jó kis haszon miatt, de elkezdtem zárni a shortjaimat. Le is zártam úgy 75-80%-át. Utána kezdtem morogni magamra, hogy lefelé várom, akkor miért zártam.

Most pedig, azért morgok, hogy miért nem zártam az összeset.

Persze long nyitás szóba sem jött akkor, pedig még az is jó lett volna.

Az utóbbi időszakban viszont megfigyeltem, hogy éles le és fel irányok vannak. Nem szabad sajnálni a zárást, ha megfelelő haszon van a longokon és shortokon. Ha sajnálja az ember a zárást, akkor elrepül az egész haszon és kezdheti elölről.

DAX

#898614 Tozsdeeger Előzmény: #898613

Ehhez elég volt az a hír, hogy oroszok kivontak néhány csapatot a határtól.

De itt lesz még meglepi.

Kis short próba-

dax

#898588 Tozsdeeger Előzmény: #898587

Nagyon komoly erővel voltam shortban.

Ez az esésnél nagyon szép és jó volt.

nekem jó lett volna a további esés, sajnos most úgy éreztem lesz is még (csak átmeneti fel lesz), így fent maradt a stop, nem követte.

Komoly nyereség ment el. Nagyon komoly. Kár.

dax

#898582 Lenthor Előzmény: #898581

A St. Louis-i Fed elnöke, James Bullard kiállt a gyors kamatemelés mellett, mivel véleménye szerint az amerikai központi banknak fel kell lépnie a gyorsuló inflációval szemben